Sayfa 220/1012 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Sizin bu secereyi dökme becerinizi takdir ediyorum. Hakim, savcı, avukat, polis vb. değilseniz, süper bir hafızanız var.
    tutarsızlara, densizlere ve trollere tahammül edemeyen normalinden bir adamım sn bahad1r. az hafıza ve arşiv de olunca çok da zor olmuyor açıkçası :)

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Paramı yatırdığım bankalar bugüne dek hiç satılmadığından olabilir mi? Saçmalamak dane demek ? Bir soru sordum. Yatırımcıya yönelik olumsuz durum olur mu diye

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3-6 aydan önce satılacağınıda sanmıyorum, zaten aydın doğanında parasını koymak için bir banka alacağını tahmin ediyordum. YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ne biliyim yılların birikimi o bankada.. ilk defa böyle birşeye denk geldim.. sıkıntı yaşamam değil mi?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    finansbank katarlılara satıldığında hisseleri %50 yukarı çıkmıştı sonrasını takip etmedim hisse ne oldu

ama böyle satın almalar pozitif yansıyor

4.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    banka batıyor demedilerki satılıyor dediler niye böylesine saçmaladın ki ?
    bu tip bir forumu yıllarca takip edip böyle bir soru sorulması ilginç hakikatten..!!

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    finansbank katarlılara satıldığında hisseleri %50 yukarı çıkmıştı sonrasını takip etmedim hisse ne oldu

ama böyle satın almalar pozitif yansıyor
    benim sorum hisse ile alakali degil
    Bankalarin iclerinde ki durumu vs bilmedigimden sekerin neden satilacaginida bilmiyorum.Bu yuzden sordum mevduatim orada cunku sikinti veya olumsuz durum ile karsilasir miyim diye..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    benim sorum hisse ile alakali degil
    Bankalarin iclerinde ki durumu vs bilmedigimden sekerin neden satilacaginida bilmiyorum.Bu yuzden sordum mevduatim orada cunku sikinti veya olumsuz durum ile karsilasir miyim diye..
    Bankaya ortak degilsin. Banka ile sadece belli bir sureligine is iliskisine girmissin.
    Seni etkilemez.
    Banka batarsa, ki demek ki batmayacak ki talip cikti, parani 100K ya kadar alirsin ustunu bilemem.
    Rahat uyuyabilirsin.
    Sakin yarin gidip de faizini yakip parani cekme.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Devlet hastanesi doktoru tarafından verilen ilacım bittiği için bugün aile hekimine gidip recete yazdırdım..
    Eczaneye gidip ilacı aldım...7.5 lira fark ödedim..
    Eve gelince merak edip baktım ilaç 14 lira...
    36 yıl pirim ödedikten sonra ilaç parasının yarısını beleşe getirmeyi başarabilmişim...
    Sağlık sistemimiz coğ eyi !!!
    İlacı kullanmamı isteyen doktor bir ay kullanmamı istemişti ama onun yazdığı recetedeki ilaç ancak 15günlüğünü karşılıyordu
    15 gün sonra tekrar git tekrar recete...eczahane...
    Sağlık sistemimiz coğ eyi...
    İlacı veren doktorun da ...ona diplomayı veren hocaların da....

Bugün sinirliyim....dokunmayın bana
    Hocam ben doktorum bu konuyla ilgili bilgi vetebilirim. Doktorun ne sucu var anliyamadim.bizede kufur etmişsiniz

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Devlet hastanesi doktoru tarafından verilen ilacım bittiği için bugün aile hekimine gidip recete yazdırdım..
    Eczaneye gidip ilacı aldım...7.5 lira fark ödedim..
    Eve gelince merak edip baktım ilaç 14 lira...
    36 yıl pirim ödedikten sonra ilaç parasının yarısını beleşe getirmeyi başarabilmişim...
    Sağlık sistemimiz coğ eyi !!!
    İlacı kullanmamı isteyen doktor bir ay kullanmamı istemişti ama onun yazdığı recetedeki ilaç ancak 15günlüğünü karşılıyordu
    15 gün sonra tekrar git tekrar recete...eczahane...
    Sağlık sistemimiz coğ eyi...
    İlacı veren doktorun da ...ona diplomayı veren hocaların da....

Bugün sinirliyim....dokunmayın bana
    sn.WYATT EARP siz sadece görünen kısmı biliyorsunuz birde e-devletten bakın muayne katılım ücreti ilaç içinde kesiliyor sanırım bi miktar ilaç reçetesiz ise nakit alın e devlet ten sgk bölümünden bakım maaşınızdan nekadar kesildigi yazar.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Sayfa 220/1012 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •