Originally Posted by
ucanlaz
Arkadaşım defalarca yazdık.. ipeke ve kozaa hareketleri böyle aralarındaki fiyat farkı nezaman açılır nezaman kapanır.. bunlar geçmiş grafiklerde de kabak gibi ortada.. halen daha kozaa gidiyor ipeke nal topluyor yorumları yapmanin ne anlamı var. . Gereksiz stres oluyor okuyanlar için.. ben 2 gün önce yukselis anlarında hiç yapmayacağım şeyi yapıp 10 kademe kar edeyim diye kozaa yı sattım o anda yükseldi.. 5-6 gün önce ipeke sadece bir gün kozaa dan fazla yukseldi ve fiyatta uygun olduğu için ipeke aldım ama hata yaptım.. o gün tekrarlamadı. . İlk firsatta tekrar kozaa ya geçeceğim ta ki kozaa tepesine yaklaşmaya başlayıncaya kadar.. sistem boyle kağıtlarin yapısı bu.. benim yaptigim ipeke nin degil benim suçumdu..hergün %2 artı kaçırdım.. ya bekleyeceksin eger ki bu büyük yükselişse elbet tepeye doğru farrk kapanacak ya da uygun yerden kozaa ya geçip ipeke ye tekrarr geçiş icin sabirla bekleyeceksin.. ben bir öncekinde bunu başardım..her iksinde de paniğe gerek yok. Analizcilerin stoplarına uy yeter.. değerli ortağım..
Yer İmleri