Sayfa 243/1012 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Berat Albayrak: Kasım Enflasyonunda Pozitif Tablo Çıkacak
    Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün Uluslararası İş Forumunda yaptığı konuşmasında kredi faizlerinin %25’in altına inmeye başladığını, Aralık ayında düşüşün devam edeceğini söyledi. Bakan Albayrak, son ÖTV ve KDV düzenlemelerinin etkisiyle çok pozitif bir Kasım ayı enflasyonu tablosuna doğru gittiklerini söyledi. Ödemeler dengesi tarafında Bakan Albayrak, Ağustos ve Eylül ayının ardından Ekim’de de cari fazla verileceğini, Ekim’de tüm zamanların rekorunu kıracak bir rakam çıkabileceğini sözlerine ekledi.

Benim ogrendigime gore cok kisa vadelerde ve en yuksek kredibiliteli sirketlerde 25-26 teklif edilmis..

Mecburen 24% ile gecelik Tcmb'ye satmaktansa firmaya verip yan gelirlerinden de 2/3 kazanmak için uğraşıyorlar.
    Tabi bu krediler çok kısa vadeli.
    Genelde o/n krediler.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Cuma açılmazsa ben de tekrar arayacağım yoksa kardeşimin adına hesap açacam...Kenarda dursun burgan dijital....

3. Herkese iyi forumlar dilerim abiler bir şey sormak istiyorum.İnternet bankacılığı kullanıyorum yeni bir bankaya geçtim vadeli mevduatım var hesap cüzdanı almam şart mıdır ? almazsam ne olur

4. Yıl olmuş 2019...Bu devirde cüzdanı ancak benim 78 yaşındaki babam kullanıyor...Orada görmek huzur veriyormuş

5.  Alıntı Originally Posted by Dertsiz55 Yazıyı Oku
    Herkese iyi forumlar dilerim abiler bir şey sormak istiyorum.İnternet bankacılığı kullanıyorum yeni bir bankaya geçtim vadeli mevduatım var hesap cüzdanı almam şart mıdır ? almazsam ne olur
    İsmi üzerinde internet..İnternetden alışveriş yaparken belge alıyormusun?
    Gerek yok bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Borç paranın ve yatırımın % 75 inin batıdan geldiğinin farkında değiller...Libor ne diye sorsan? Lityum+bor karışımı bir şey diyecekler herhalde...

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yıl olmuş 2019...Bu devirde cüzdanı ancak benim 78 yaşındaki babam kullanıyor...Orada görmek huzur veriyormuş
    ev tapusu diploma bunlarda hesap cüzdanıyla aynı sayılır.. tek başına anlam ifade etmezler önemli olan kayıtlardır.. ama yıl 2019 tapuda kayıtlı herşey ne gerek kağıda diyeni görmedim ben..

Sayfa 243/1012 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •