Sayfa 245/1012 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar, Yaşadığınız ülke Türkiye !! İnternetten alışverişe belge olur mu demeyin. Bal gibi olur. Olmalı ve oluyor. Aldığınız ürünün faturası gelmiyor mu ? Konu para ise ve muhatabınız bankaysa mutlaka belge şart. İnternet ekran alıntısı, yazıcı dökümü vs. hiçbir geçerliliği yok.
    Damdan düşmeyen acıyı bilmez. Gözünüzün yaşına bakmazlar. En basit geçen perşembe Odea ya dolar yatırıyorum. Kimliğimle sisteme giren görevli '' sizin bir yıl önce verilen dolar cüzdanınız var, hesap açık, cüzdanı verin ona işleyelim '' dedi. Cüzdan yok, ben parayı çektim ve cüzdanı yırttım attım. dediğimde kayıp tutanağı imzalarsam ancak yeni cüzdan verebileceğini yoksa sadece dekont vereceğini söyledi. Parayı yatırmaktan vazgeçtim çıkıp gittim.
    Islak imzanın e imzaya geçtiği bir dönemdeyiz .Bazı şirketler personeline çip takıyor yurtdışında ..Kağıt işi bitti ama eski zihniyetde ısrarla yazılı olsun diyor sn .ressam ..
    Piyango size vurmuş yoksa artık herseyimiz sanal oldu .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Merkez bankası da döviz stokluyor.....orası da basılsın o zaman...
    İsteyen istediğini stoklar yaa...serbest ticaret bu...

Çürüme riskini almış stoklamış...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    ERDOĞAN: (PATATES-SOĞAN) STOK YAPILAN DEPOLARI BASACAĞIZ

dünya lideri...
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

3.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Güzel soyluyorsunda.
    Benim tapuda kayıtlı, elimdede tapusu olan arazim var.
    Belediye burayla 3 sefer oynamış.
    Her belediyeye gidişte değişik tapu veriyorlar.
    Tapuda kaydın, elinde tapun olsa ne olur.
    Herşey pamuk ipliğine bağlı artık.
    Hocam o zaman nie tapu tutuyorsun elinde. Sat herşeyini geç dolara bak keyfine. Mesala Bulgaristan yüzde 5-10 gelir vergisi kesiyor. Passportla banka hesabı acabiliyorsun.

Herşeyini satıcaksın, bulgaristana koyucak ordaki bi avrupa bankasına. Sonra Türkiye eurobondlarını alıcaksın. Sonra bakacaksın keyfine. Burda alırsan yüzde 35 gelir vergisi cakar, ordan alırsan yüzde 5-10.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Gösterge tam gaz....Eğer stopaj indirimi devam etmezse 2-3 puan daha artış gelir....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Hocam o zaman nie tapu tutuyorsun elinde. Sat herşeyini geç dolara bak keyfine. Mesala Bulgaristan yüzde 5-10 gelir vergisi kesiyor. Passportla banka hesabı acabiliyorsun.

Herşeyini satıcaksın, bulgaristana koyucak ordaki bi avrupa bankasına. Sonra Türkiye eurobondlarını alıcaksın. Sonra bakacaksın keyfine. Burda alırsan yüzde 35 gelir vergisi cakar, ordan alırsan yüzde 5-10.
    Bulgaristan'da oturum olmadan olmaz bu is.
    Vergini burada odersin beyanname vererek hem de oyle stopajla filan da kurtaramazsin.

http://taxsummaries.pwc.com/ID/Withh...HT)-rates#T196

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku

Almanlar bile ağlıyor bulgaristan pahalandı diye. Onlarda herşeyini satıp yerleşmişler bulgaristana.
    En güzeli Dolar kazanıp TR'de harcamak.

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Güzel soyluyorsunda.
    Benim tapuda kayıtlı, elimdede tapusu olan arazim var.
    Belediye burayla 3 sefer oynamış.
    Her belediyeye gidişte değişik tapu veriyorlar.
    Tapuda kaydın, elinde tapun olsa ne olur.
    Herşey pamuk ipliğine bağlı artık.

belediyenin tapu verme yetkisi ne zamandan bu yana var, tapu md.nün görevi ne o zaman..?

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bulgaristan'da oturum olmadan olmaz bu is.
    Vergini burada odersin beyanname vererek hem de oyle stopajla filan da kurtaramazsin.

http://taxsummaries.pwc.com/ID/Withh...HT)-rates#T196

Syg,
    Passportla banka hesabı acabiliyorsun. Bulgaristan ve makedonya para cekmek için cazip fırsatlar sunuyor şuan. Şirket acarsın, ona yatar para. Kurcalarsanız güzel fırsatlar var.

Sayfa 245/1012 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •