merhabalar,
gün başından itibaren bar sayısı: br:=barssince( dayofmonth()><ref(dayofmonth(),-1) )
bir gün öncesinden itibaren bar sayısını nasıl yazarız?
Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
Sn. Uufuk üstad, kesinlikle memlekete lazım adamsınız çok çok teşekkürler, bu vesile ile foruma katkı yapan, emeğini esirgemeyen tüm arkadaşlara da sonsuz teşekkürler, sevgiler saygılar.
Eğer Sn. Ertplan' nin yapmak istediği dün+bu günkü toplam bar sayısını görmek ise, üstadın verdiği kopyadan yola çıkarak aşağıda gibi bir sonuca ulaşırız.
nw:=dayofmonth()><ref(dayofmonth(),-1);
x:=(cum(1)-valuewhen(2,nw,cum(1)))+1;
x
Arkadaşlar bir matriks tarama formülü yazmak istiyorum yardımcı olur musunuz, hani awesome osilatör var ya işte bu indikatör 0 baz çizgisi altında kaldığında kırmızıdan yeşile dönen çubukları oluyor ya, işte o ilk yeşil çubuktan sonraki yeşil çubuk biraz yukarıda oluyor yani ikinci çubuk daha kısa birinci çubuktan, koşulu tanımlamak gerekirse; awesome osilatörde 0 baz çizgisi altında ilk yeşil çubuk sonrasındaki yeşil çubuğun; ilk yeşil çubuğa göre kısa durumda olduğu barı bulan ve o barın kapanış fiyatının 5 günlük hareketli ortalamasından büyük olduğu hisse senetlerini taramak istiyorum, işte bu ifadeyi nasıl yazabilirim, lütfen yardımcı olun arkadaşlar, çok teşekkür ederim.
Ufuk Bey çok teşekkür ederim cevabınız için, Allah razı olsun çok yardımcı oluyorsunuz, eksik olmayın.
Yer İmleri