Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 39/393 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3142 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Parite %3 artacak dolar %10 düşecek süper
    31 aralikta güruruz...bea...!

2. Türkiye'nin en büyük konkordato sürecini yöneten Av. Fidel Okan:

(@FidelOKAN)

"Konkordato talep eden firmaların çok büyük bir bölümü hakkında iflas kararları verilecek. Türkiye'de Ocak-Şubat aylarında iflas furyası başlayacak."

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Türkiye'nin en büyük konkordato sürecini yöneten Av. Fidel Okan:

(@FidelOKAN)

"Konkordato talep eden firmaların çok büyük bir bölümü hakkında iflas kararları verilecek. Türkiye'de Ocak-Şubat aylarında iflas furyası başlayacak."
    tl kıymete binecek diyorsun....bea..!

4.93 hedefimi 4.53 mü yapsam gâri...?

5.28.xx....
    düş daha düş.... bea...! [emoji41]

5. 5,27 TL ye değdi, az önce.....

İzleyelim ve görelim... USD da yükseliş Kaçınılmaz başlığında yazdırmadı TROLLER.. Bende daha o topikte yazmam yemin ettim deyip çıkmıştım.. Oh olsun asla demem lakin O trollere inanıp çanak tutan zavallı ky cılar...

7,40 TL den alın 8 TL olucak diyorlardı... Kendi düşen ağlamaz...

İnanın Ağustos ayından beridir buraya diğer başlıklara yazdıklarım buradan marsa yol olur.

TROLLLER dedim ya, KAFA AKP gitsinde KY zarar etmişmi etmemiş mi? Memleket batmış mı batmamış mı?

Umurlarında değil...

İnanan KY onların peşinde..

Birgün bu USD ı buradan almak çok tehlikeli 3 yıl evli kalmak zorunda kalabilirisniz dediğimde AFAROZ etmişlerdi..

Kendi başlığımı açmak zorunda kalmıştım... O TROLLERİN isimleri hala aklımda... Ama teşhir etme ihtiyacı duymuyorum çünkü ortada yoklar...

USD da Yükseliş Kaçınılmaz başlığında olan zarardaki KY cılar...

Genel popüler soru Trendi de şu;

"7 TL den USD aldım. USD az önce 5,27 TL oldu. Acaba ne zaman 7 TL olur? Acil Cevap..."

Lakin bu soruya cevap verecek o TROLLER kalmamış...

7,40 TL olduğu zamanda şimdi de söylüyorum...

5,50 TL altında kademeli olarak 4,60 TL de FULL USD da olucak şekilde pozisyonlanırdım...

İşte bu hesap size %100 para kazandırır...

Faizin %25 olduğu yerde USD mı dayanır?

Yazık çok yazık...

6. Sn Selka ;
    Ben dolar ile yazdığınız hiç bir yazıyı okumadım son zamanlarda. Ancak ben de dolar 5,60 iken paramın %10 ile kademeli alıma başladım ve dolar 4,80 olunca %100 dolarda olacak şekilde planladım. Demek ki öngörüm gerçekçi imiş , zira siz de benzer bir planlama ortaya koydunuz.

7. Sn lancelot buraya daha önce sizin iddialarınızın aynısı yapan birçok kişi oldu. O eski yazılarımı burada da bulup paylaşmıştım. Özür dilemişti.. Bulursam yapıştırırım.. Lakin birçok yazım GARAN, AKBNK ve VAKBN sayfaında Ağustos dönemlerinde mevcut.. Çünkü 7,40 TL lerden KY USD toplar iken ben GARAN ti alıyordum. Çünkü Merrlly Lİnch devasa bir fonunu boşaltmıştı..
    ,Daha sonra pariteden AKBNK şimdide bankalarda en ucuz kalan VAKBN a geçtim...

USD yazılarımı asla USD başlığında yazmadım. TROL saldırısına uğruyordum...

Size bir başka referans özel yazışmalarımızı Sn.HUMAN01 ve SN:BİRESNAF bilir...

Özelden yazın ve SELKA nın USD hakkındaki düşüncelerini sorun onlar size söylemesi daha uygun olur.

Hayırlısı diyelim...

Dediğim gibi bir adet numune sizin için bulacağım ama diğer onlarcasını sayfaları ve zamanı (AĞUSTOS) size refrans gösterdim.

Kalın sağlıcakla Bol kazançlar...

8. Bunları yazarken USD henüz 6 TL altında ısınmalara başlamış...

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    O denli yazdım ki... O denli ikaz ettim ki? Anlayan çıkmadı.. 7 TL ye gelmiş grafik yatayla 90 derece açı yapmış, "Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz" başlığında hala birbirini gazlayan tipler vardı...

8 TL olucak 9 tl olucak hatta hızını alamayıp 10 TL olucak oradan 11 TL diye yazanlar dahi vardı...

USD da formasyon an itibarı ile ŞELALE dir.. Düşen bıçak tutulmaz nerde durur bilinmez, ancak tahmin edilir...

Çok açık yazıyorum, Şubat 2019 tahminim USD da dip 4,85 TL dir... Bir an değer yükselir ama değecektir...

Arada tepkiler olur, iner çıkar..

Ama iki adım geri bir adım ileri olucaktır...

MB 625 baz puan artırmış, PAPAZ bırakılmış hala malum başlıkta USD 6 TL olur sabah diye vakit verenler var...

Kafayı 400 milyar USD dış borca takmışlar kendi kendilerini gazlayıp sadece zararlarının boyutunu artırıyorlar...

Her zaman dedim ne ucuz ise onu alın bekleyin. KY sının yapacağı iş o idi...

7,11 TL de millet FULL DOLARİZE iken ben battıklarını iddia ettikleri FULL BANKA HİSSE sinde idim...

(Atmıyorum, banka sayafların da tek tek hangi fiyattan aldıklarım ve tarihleri vardır, ispat edilir)

Şİmdi bankalar RALLY de USD da SELLALE..

Ama akıl yok bizlerde.. Rasyonalite yok bizlerde.. Mesela ben çok uygun bir yerden FULL VAKBN dayım... Ömrümün sonuna kadar VAKBN VAKBN VAKBN VAKBN VAKBN da asla demem...

Mesela VAKBN 6 TL USD 4,85 TL olunca VAKBN ı satıp USD alacağım... Belki o vakit 1 yılda USD da vade de kalacağım..

Rasyonalite ve akılcılık budur...

Ama bizler DUYGUSAL davranıyoruz ve hep kaybediyoruz...

USD USD USD USD:. 2018 yılı için 3,75 TL den benim zirve noktam 5 TL idi... 6TL oldu 7 TL oldu 7,40 TL oldu ve USD alan insanlar vardı...

USD düşecek diye birşey yazınca anında AFAROZ edildim.. FULL SİYASET FULL AKILSIZLIK...

Her neyse...

Bol kazançlar...

(Ne yalan söyleyeyim malum başlığa şunu yazmak isterdim.. "2 ay önce 7 TL den USD aldım USD şimdi 5,65 TL oldu zararım çok büyük ne yapmalıyım? Acil cevap...")

Ne alık cevap verenler olur du...
    Hala 400 Milyar USD borç var diyorlar, yazıyorlar, çiziyorlar....

Arkadaş 400 milyar USD ın 180 milyar USD ı kısa vadeli.. Lakin bu ülkede 82,000,000 insan 365 gün boyunca "Eller Havaya Sabaha Kadar DANS DANS DANS deyip, 24 saat Antalya plajlarında kumsallarında sırtına buzlu badem elinde içki kadehi güneşlenmiyor ki"

ÇALIŞIYORLAR...

Burada önemli olan Borç Geri Ödeme Dengesidir ki ; TR asla bu dengeyi bozmamıştır...

Yani bu ülke çalışarak YILLIK 365 günde 135 milyar USD lık MAL ve Hizmet üretiyor.. Aradaki 45 milyar USD ın fonlanması söz konusu, o kadar...

O da, Bedelli Askerlik (5 Milyar USD), İmar Barışı (4 Milyar USD), Turizim geliri (36 Milyar USD) ile çoktan finanse edildi...

Sadece gelir vergisi dilimlerine %1 lik artış konulsa yıllık 5 milyar USD gelirde oradan gelir...

Hatta Ağustos ta 2.6 milyar USD cari fazla geldi...

Mantıklı olun 180 milyar USD borcu olup 135 milyar USD üreten bir ekonomi dış borç yüzünden BATMAZ...

Bu arada Akbnk ı, VakBN ı, Garantiyi batıranlar dahi vardı...

Batan YUNANİSTAN gibi olur...

Yıllık 400 milyar Euro borç yapmışlar.. Nüfusu 11 milyon ve yıllık ödenmesi gereken borç 190 milyar Euro...

11 milyonluk Yunanistan ı topla çarp ekle kes kopyala yapıştır üreceteği MAL ve HİZMET 45 milyar USD (Euro değil) geçmiyor...

Yani 190 Euro ödemesi gerek çıka çıka yıllık 45 USD oluyor...

Bu BATAR...

Yani KITIR PİYOZ düşünceler ile birbirimizi gazlayıp zarar etmemizden daha fazla zevk alan böyle bir IRK yeryüzünde yoktur...

Bu müsveddelere göre CITI Deutsche kazansın ama KY kazanmasın...

Arkadaş piyasaya karşı kürek çekemezsin.. Hele KY olarak...

Neyse, uzatmayım...

Bol Kazançlar...
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    5.30 altı güzel bir hayal 4.94 altı impossible beyler. 5.30 bile görmeyecektir. Hacim dip çalışması veriyor. Yakındır. Endekste 75-76 civarı. Dolarları satıp garan alacaz

4.94 altı hedef veren ömründe dolar grafiği bakmamıştır.

Buralar üç aşağı beş yukarı uygun yerler dönüş için.

Byes. Sleep well.
     Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Selka hocam teşekkürler..yazılarınızı zevkle okudum. bende malum başlığa aynen öyle yazmayı düşünüyordum. Bakalım tayfa ne diyecek.
    SN.Hectoral asla bir emtia ya bağlanmam.. Petrolun varili 28 USD iken piyasada bir anda KAYAGAZI, ABD Texas da kapatılan petrol kuyuları, elektrikli otomobiller, TESLA parlatıldı... Hatta TR ye ye dahi gelmişti...

O zaman petrolün varilini 28 USD aldığımda DELİ olarak bakıyorlardı... Arkadaş 120 USD dan gelmiş bu.. Bana birisi dedi ki 15 USD olacak...

Ben de o na ben petrolü 28 USD dan alıyımda 15 USD a gelirse o da senin olsun demiştim..

Tam bir yıl sonra petrolümü 52 USD dan satmıştım...

Allahaşkına sorarım şimdi

Nerde Tesla?
    Nerde Elektrikli Otomobiller?
    Nerde KayaGazı hikayesi?

Yahu bu basın enformasyonuna JEOLOJİ MÜHENDİSİ olarak ben bile inanmaya başlamıştım...

Bir ara yanlış mı yaptım PETROL almakla bu KAYAGAZI ne iş dediğimi hatırlıyorum....

Oysa TESLA iflasın eşiğine geldi.. Elektrikli otomobiller resmen cortladı, Kayagazı olayı BİTTİ... Esamesi yok.. Bir tek kayagazı haberi var mı?

Herşey fırıldak bizlerde alet oluyoruz..

Yemin ederim, 1 ay önce Garanti ve İŞ Bankasını batıran tipler var dı?

Allah akıl fikir versin ne diyeyim..

İş Bankası ve Garanti batarsa TR de batar, haberi yok...

Neyse.. Bol kazançlar dilerim...

Sayfa 39/393 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •