-
sabah başlığı okuyan 3 kişi şu an 16 kişi yarın en az 30 kişi olur çünkü yukarı hareket yeni başladı . Bu kadar çok zarar açıklayan şirket varken BİLİCİ ye sıranın bu kadar geç gelmesi de enteresan. Normalde bilanço açıklandığı gün 1.70 lere çıkmalıydık neyse en azından üstümüzdeki parazitler temizlendi yolumuz açık
-
Herkese günaydın umarım bu bizim için güzel bir gün olur çok iyi bir kapanıştan sonra bu 1.50 üstü önümüzü iyice açar acab bir tavan da olurmu diye düşünmeden edemiyorum
-
Evet şeker geldi iş bitti hisse hemen durdu şimdi tekrar baskı zamanı şeker sen yine gelip vereceksin 5 kademe aşağıya burdan uzak dur bak senin tüm paranı sıfırlatırım bu hisse git arkadaşım hisse kopup giderken adam yine geldi
-
Seker in elindeki 400 bin lot sorun oluyorsa vay halimize diyorum baska bisey demiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Sorun o değil ustad sen çözememişsin bu adam 4 gün önce 1.41 ortalama ile 100 bin aldı 1.35 1.36 ya verdi bu gün de yandım anam deyip 1.44 den almaya başladı sürekli zarar ediyor bu adam almaya başlayınca piyasanın midesi bulanıp basıyor başta ben
Elindei 380 bin lot yukarda yazdım eski maliyet adam gelip 380 bin lotu satışa koysa 2 dakkada alırlar başta ben adamın hareketleri artık mide bulandırdı şimdi 1.44 den aldıklarını zararına kusacak izle yakında tüm parayı sıfırlar o zaman kurtuluruz
-
Bence takilma sen fazla seker e
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Aynen zaten çok bir şeyi yok bence devrede yeni bir aktör var 2 sean bastırıp çıkaracak adı 4 harf acaba kimdir kimdir
-
Seker girmesse bu tahta gitmezz,hep ole oldu gecmiste,ayrica kuvvetli bi arkadaş
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri