Sayfa 315/882 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    Bu hissede 2011/2012 yıllarında sağlam operasyon yapılmış!! Özellikle 2012 yılında 14 üzerinden sağlam mal çakılmış ve bunun üzerinden 6 yıl geçmiş!! Hissenin şu anki seviyeleri son on yılın dip seviyeleri!! Yalnız şu bir gerçek; çok spekülatif bir hisse!! 2 kez sattım aldım!! Ani bir gelişme olmazsa yatay seyir sürecek gibi!! Teknik işlerse kv’de 1.90’ları görebiliriz bilmem ne dersiniz? Grafikte fincan kulp oluşumu var gibi!!

Ytd
    bana gorede 1.74 cift tepe yaptı onu napıcaz saflar uyanmasın sonra spek kime mal basıcak artık ilk alım hedefim 1.43 baktım tutmuyor 1.15 ....cift tepenin geregi ..benim goruslerim beni baglar al sat tut tavsiyesi degildir .
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

2. Hacim hakkında ki görüşleriniz nedir? İkinci yükselişte hacim düşmüş

3. 1.61 stoplu bir miktar mal taşıyorum sn luikang aşar ve tutunursa lotu artırırım benim beklentim 1.70’i aşması yönünde!! Temkinli olmakta fayda var sonuçta sığ bir hisse!! Grafiğe bakınca yukarı potansiyel ihtimali daha fazla gibi duruyor nasip diyelim herkese bol kazançlar!!

Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    1.61 stoplu bir miktar mal taşıyorum sn luikang aşar ve tutunursa lotu artırırım benim beklentim 1.70’i aşması yönünde!! Temkinli olmakta fayda var sonuçta sığ bir hisse!! Grafiğe bakınca yukarı potansiyel ihtimali daha fazla gibi duruyor nasip diyelim herkese bol kazançlar!!

Ytd
    normalde aynı hızla gitseydi 1,83 lerde olması gerekirdi....eski hareketlerini bilen ortaklar haklı...hissede bir spek yok görünen...olsaydı böyle yavaş gitmezdi....bakalım kapanışa doğru bir hareketlenme olacak mı....
    Son düzenleme : xxtrader; 23-11-2018 saat: 10:30.

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    normalde aynı hızla gitseydi 1,83 lerde olması gerekirdi....eski hareketlerini bilen ortaklar haklı...hissede bir spek yok görünen...olsaydı böyle yavaş gitmezdi....bakalım kapanışa doğru bir hareketlenme olacak mı....
    Yaklaşık 18 yıldır borsada işlem yaparım sn xxtrader belki siz daha eskisinizdir!! Ben speksiz tahta görmedim belki öyle düşünmemizi, yukardan maliyetlilerin dökülmesi, sıkılıp satması için değişik taktikler uygular spekler!! Bugün uyku moduna geçti!! 3-4 yıl önce birkaç spekle bankacı bir arkadaşın vasıtasıyla konuşma fırsatım oldu!! Aşırı sabırlılar ve her akşam taktik toplantısı yapıyorlar sonuçta iyi para bağlıyorlar!! Birileri kaybetmeden birileri kazanamaz!! Bize düşen belli noktalarda stop çalıştırıp sabırla beklemek!! Saygılarımla..

Ytdeğildir

6.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    bana gorede 1.74 cift tepe yaptı onu napıcaz saflar uyanmasın sonra spek kime mal basıcak artık ilk alım hedefim 1.43 baktım tutmuyor 1.15 ....cift tepenin geregi ..benim goruslerim beni baglar al sat tut tavsiyesi degildir .
    İkili tepe var diyorsunuz gitmez diyorsunuz yani!! İzleyelim.. Nasipten öte KÖY yok sn luikang....

7.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    İkili tepe var diyorsunuz gitmez diyorsunuz yani!! İzleyelim.. Nasipten öte KÖY yok sn luikang....
    herkesin yorumu farklı saygı duyarız ben çift tepe olduğunu düşünmüyorum....

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    herkesin yorumu farklı saygı duyarız ben çift tepe olduğunu düşünmüyorum....

Aynen bu forum bunun için var sn xxtrader!! Saygısızlık olarak algılandıysa özür dilerim öyle bir amacım yok olamazda!! Ben de sizinle 🌒 nı fikirdeyim hacimlenirse kulpu 👍 lar!! Nasip!!

Ytdeğildir

Sayfa 315/882 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •