Sayfa 70/535 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 4275 madde; 553 - 560 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. arkadaşlar forumda bulunan VAL nicki vede yelloz 71 nicki ile paylaşımlar yapan şahsiyetler zoren bünyesinde zoren in bigisi dahilinde paylaşımlarda bulunmaktadır.lütfen verdikleri mesajlara vee yaptıkları yönlendirmelere çeldirme türü yazılarına çok dikkat edelim özellikle yelloz71 tamamen zoren firması içinden faaliyet göstermektedir.çok tehlikeli yönlendirmeler yapmakta yapılan tekniğe dayalı paylaşımlara sürekli alaycı bir üslupla yaklaşarak teknik paylaşım yapanları itibarsızlaştırma VEDE ZOREN İLE İLGİLİ TEKNİK PAYLAŞIM YAPILMAMASI YÖNÜNDE ZOREN HİSSEDARLARININ AŞŞAĞI VE YUKARI YÖNE OLUŞABİLECEK FİYAT HAREKETLENMELERİ HAKINDA BİLGİ VE ÖNGÖRÜ SAHİBİ OLMAMASI YÖNÜNDE gayretleri mevcuttur.saygılarımla bilgilerinize ..

--------------------------------------------------------------------------------
    -şimdi zoren aşşağı giderse aşşağı yönlü bir hareket olur yok efendim yukarı giderse yukarı yönlü bir hareket olur..yüzyılın temel analiz yorumu uhuhuhahahaha zuhahaha:kahkah(ustandan aldığını üslubu ustana satma kaba zurna )

-yaş 35 yolun yarısı ve yaş 40 ise tam sevilme yaşı ..uhuhuhahahah)))

2. Burada zoren hissesi sahibi olanlara umut vermek adına abuk-subuk fiyat vermek ve buna ben teknik yapıyorum demek, itibar almak (ne önemi varsa) kolay.

Hiçbir zaman kolayı seçmedim. Dört yıldır buraya uğrayan teknikçilerin hepsinin sonu hüsran oldu. En başta hepsiyle atıştık, sonra hak verdiler ve satıp gittiler. Eskiler buna şahittir.

Lakin ortada teknik filan yok.

Hisse teknik sebeple mi bu fiyatlarda yoksa satış yapacağını açıkladığı için mi hafif bir yükseliş oldu?
    Ya da yakınlarda yine bir faiz ödemesi var da peruklu onu mu ödeyecek?

Ya da sorumu daha basit sorayım:
    -Fiyat mı tekniği belirler, teknik mi fiyatı belirler? Yoksa fiyatı tek belirleyen şey yine fiyatın ta kendisi midir?

Bir hissede tekniğe (ve dolayısıyla göstergelere) yön veren hacim, en yüksek, en düşük, kapanış, açılış verileriyse ve bu verilerin kontrolü tek bir kişide yani perukludaysa bu hissede gerçekten teknik vardır denilebilir mi?

Birinin kontrolünde olan bir teknik. Peruklu ava çıkıyor ve avlıyor. AL verdiriyor, SAT verdiriyor. Bunların hepsini peruklu yapıyor. Bunu anlamamak için öngörüsüz bir insan olmak lazım.

Zoren gibi kontrolün bir kişiye ait olduğu hisselerde teknik vardır demek bana saçma geliyor.

Satış kademelerine milyonlarca lotu yığan KY'mi? Bizzat peruklu. Bıraksa gidecek hisse. E o zaman hani teknik? Adam bariyer koymuş. Varsa teknik uçsun hisse.
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

3.  Alıntı Originally Posted by val Yazıyı Oku
    -Fiyat mı tekniği belirler, teknik mi fiyatı belirler? Yoksa fiyatı tek belirleyen şey yine fiyatın ta kendisi midir?

Bir hissede tekniğe (ve dolayısıyla göstergelere) yön veren hacim, en yüksek, en düşük, kapanış, açılış verileriyse ve bu verilerin kontrolü tek bir kişide yani perukludaysa bu hissede gerçekten teknik vardır denilebilir mi?

Birinin kontrolünde olan bir teknik. Peruklu ava çıkıyor ve avlıyor. AL verdiriyor, SAT verdiriyor. Bunların hepsini peruklu yapıyor. Bunu anlamamak için öngörüsüz bir insan olmak lazım.
    bu sözlere tamamen katılıyorum zaten işi bilen usta teknik analizcilere bu hisseleri sorarsanız yorum yapmaktan kaçındıklarını göreceksiniz çünkü işin doğrusunu bilirler ve tahta sahibinin istedikleri sinyalleri üretip sizi üzebileceğini söylerler...

4. Gedik, alıyor,
    1.28 finansman pusuda

5.  Alıntı Originally Posted by val Yazıyı Oku
    Burada zoren hissesi sahibi olanlara umut vermek adına abuk-subuk fiyat vermek ve buna ben teknik yapıyorum demek, itibar almak (ne önemi varsa) kolay.

Hiçbir zaman kolayı seçmedim. Dört yıldır buraya uğrayan teknikçilerin hepsinin sonu hüsran oldu. En başta hepsiyle atıştık, sonra hak verdiler ve satıp gittiler. Eskiler buna şahittir.

Lakin ortada teknik filan yok.

Hisse teknik sebeple mi bu fiyatlarda yoksa satış yapacağını açıkladığı için mi hafif bir yükseliş oldu?
    Ya da yakınlarda yine bir faiz ödemesi var da peruklu onu mu ödeyecek?

Ya da sorumu daha basit sorayım:

Zoren gibi kontrolün bir kişiye ait olduğu hisselerde teknik vardır demek bana saçma geliyor.

Satış kademelerine milyonlarca lotu yığan KY'mi? Bizzat peruklu. Bıraksa gidecek hisse. E o zaman hani teknik? Adam bariyer koymuş. Varsa teknik uçsun hisse.
    zoren de teknik var vede tıkırtıkır işletiyorlar koç.sen rahat o hadi kulakların duymaz gözlerindemi görmez büyük işkembeci ..bollinger üst bandını yukarı herkırdıktan sonra içeri çekiliyor.bollinger alt bandını her aşşağı kırdıktan sonra yukarı hareketlenip bant içerisine giriyor.sadece bollinger bant indikatörü ile zoren taşısan 4 senede 150 kere trade yapar zorenleri bedavaya getirirdin ..mallık bir renk olsa gökkuşağı kesin sensin..zoren 2.5 dolara gidecek demedim o senin demogogluğun dünde14 felan adese görülebilecek üst rakamları karıştırdın büyük laf ebesi ve kafa karıştırıcı mixer sin vesselam ..haliyle sen ve mühürdarların aldığınız paraların hakkını vereceksiniz ..yatırımcının kafasını karıştırmak sizin vazifeniz.

-burda paylaşım yapmakiçin senden mazbata alacak değilim hiçbir yerede kaçıp gitmem ..senin cavlamaların bana sökmez ha bunuda bilesin ..sen git takaslarına bak zorende yönetim kurulundan ne karar çıkmış git onlara bak madem zorende teknik olduğuna inanmıyorsun benim yaptığım teknik paylaşımlara lafa atma kaba zurna .de get ülen ..

--------------------------------------------------------------------------------
    -şimdi zoren aşşağı giderse aşşağı yönlü bir hareket olur yok efendim yukarı giderse yukarı yönlü bir hareket olur..yüzyılın temel analiz yorumu uhuhuhahahaha zuhahaha:kahkah(ustandan aldığını üslubu ustana satma kaba zurna )

6.  Alıntı Originally Posted by guddupayyusu Yazıyı Oku
    zoren de teknik var vede tıkırtıkır işletiyorlar koç.sen rahat o hadi kulakların duymaz gözlerindemi görmez büyük işkembeci ..bollinger üst bandını yukarı herkırdıktan sonra içeri çekiliyor.bollinger alt bandını her aşşağı kırdıktan sonra yukarı hareketlenip bant içerisine giriyor.sadece bollinger bant indikatörü ile zoren taşısan 4 senede 150 kere trade yapar zorenleri bedavaya getirirdin ..mallık bir renk olsa gökkuşağı kesin sensin..zoren 2.5 dolara gidecek demedim o senin demogogluğun dünde14 felan adese görülebilecek üst rakamları karıştırdın büyük laf ebesi ve kafa karıştırıcı mixer sin vesselam ..haliyle sen ve mühürdarların aldığınız paraların hakkını vereceksiniz ..yatırımcının kafasını karıştırmak sizin vazifeniz.

-burda paylaşım yapmakiçin senden mazbata alacak değilim hiçbir yerede kaçıp gitmem ..senin cavlamaların bana sökmez ha bunuda bilesin ..sen git takaslarına bak zorende yönetim kurulundan ne karar çıkmış git onlara bak madem zorende teknik olduğuna inanmıyorsun benim yaptığım teknik paylaşımlara lafa atma kaba zurna .de get ülen ..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sn guddupayyusu,niçin birbirimizin fikirlerine saygılı olamıyoruz.Ben SN Val i bu forum da ove r 4 sene dir tanırım.
    Bizleri sürekli doğru bilgilerle aydınlatma çabasındadır.
    Acaba çok mu zor düzgün cümleler ile kendimizi ifade etsek (huhuhahahaha zuhahaha:kahkah) bence bu tür yanlış şeylerden kendimizi sakınıp,insanlara faydalı bilgiler aktaralım diye düşünürüm.
    saygılar

Sayfa 70/535 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •