Sayfa 282/1012 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Faiz oranları düşmüyor, sadece mevduatcıya az veriyorlar...

http://www.trlibor.org/

Gecelik 24,3324
    Yıllık 26,2072

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Eger stopaj indirimi devam etmez ise net faiz oranlari duseceginden bu tl uzerinde baski olusturur. Su anda reel faizler hali hazirda negatif.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Reel faiz negatif ama kac mevduatci buna tepki verdi. Dedigim gibi stopaj indirimi kalksa dahi dolari etkilemez gibi
    Enazindan mb bunu hesabediyordur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    5'in altına inerse dolar, herşeyimi satarım, kredi bile cekerim dolar alırım.
    Keşke düşürseler de tamamını gömsem benjoya. Ama geçen sene 3.10'a düşürmedikleri gibi göremeyeceğiz gibi geliyor

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat,sizdeki bu �deniz� sevgisi bir başka.Foruma katıldığımdan beri denizsiz yapamıyorsunuz gibi...Hayırlı olsun...
    Bazı bankalardaki mt ler burada sırf kendi oranlarını yazmak için geliyor hissine kapılıyorum yoldaş

USDTRY - GUNLUK -

Basit bir cizim yapmak istedim. Ana trend desteginde ve bu destek kirilmasina ragmen sert bir satisin gelmemesi AYI TUZAGI ihtimalini artiriyor. Dolarda asil yukselisleri gormek icin 5.60 uzerine cikmasi gerekir. Aksi taktirde 200 gunluk hareketli ortalama destegine cekilmek isteyecektir.

Ben cezamin geri kalan 4/5 lik kismini cekmeye devam edeyim. Bir ugramak istedim.

Bol kazanclar.

[IMG][/IMG]

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Dolar son 2 haftadır fiyat olarak düşüyor gibisede aslında düştüğü yok ...petrol fiyatı gelmiş 87 dolardan 59 dolara..gösterge inmiş 28 den 20 kusurlere ...şimdi böyle baktın mı bu rakamlara göre BIST çoktan 105 000 USD 4.70 cds ler 300 olmalıydı oluyormu olmuyor yani petrol ve faiz düşüşünden diğer ensturamanlar olumlu etkilenmesi gerekirken aksine BIST düşüyor dolar 5.30 da kaldı gitti cds 350 de kaldı ......stopaj uzatilmazsa doların nasıl yukarı gitti gidigini göreceğiz orta vadede .
    Bugün cds 386 idi

7.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bugün cds 386 idi

bu cds neden düşmüyor ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,087
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bazı bankalardaki mt ler burada sırf kendi oranlarını yazmak için geliyor hissine kapılıyorum yoldaş

Bende mi MT yim..

zorla faizci yaptı beni mt, hepsi borsada olmasın, bir kısmını yedek sakla diye..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 282/1012 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •