Sayfa 181/1038 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8298 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

1. Soru:
    Tavuk ve makarna arasındaki ortak özellik? neydir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
    Gıda Tarım Hayvancılık
    Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

Arkadaşlar yazılanların konu ile alakasını çözemedim, açıklasanız memnun olurum.

cahil kalmayalım..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    napalım yani herkes A6 çekerken ben passat mı çekeyim, söylesene böyle mi temsil edeyim tavuk çiftliğini

https://www.youtube.com/watch?v=NOi6pc9NdHA
     Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Şu an ağlıyorum
    inanırmısın
    şurama bişey takıldı
    Tavuk çiftliği kurmayı beklerken, gözlerim yaşardı, KAHR oldum..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Gıda Tarım Hayvancılık
    Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

Arkadaşlar yazılanların konu ile alakasını çözemedim, açıklasanız memnun olurum.

cahil kalmayalım..
    Hisse netin,
    konu bazında astro fizikten/yarka fiyatlarına, insan doğasından/teknolojiye kadar geniş yelpazeye sahip, siyasetten kavga/gürültüden uzakk,
    enn bi efsane olma yolunda ilerleyen
    hatta hızla koşann,
    koşarken bir çoklarının hayatı sorguladığı,
    bir kısmının telef olabildiği çok deli bi topik ...
    olayın içinde olan bizlerde şaşkınızz

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Son düzenleme : Koray; 24-11-2018 saat: 09:49.

5. Tavuk çiftliği kurmak demek sadece bi bina dikip içine tavukları koyup yemlemek demek değildir.

Tavuk, sülüngiller familyasından evcilleştirilebilir bir kuş türüdür ve genelde çiftliklerde yetiştirilir. Hindistan'da Asya'nın güneydoğusundaki kırmızı Hint kuşundan geldiğine inanılır. 2003 yılında 24 milyar nüfus ile, Dünya'da en fazla bulunan kuş türüdür.

Bilimsel adı, gallus gallus domesticus.

Önce işin en temeline inip big bang ve aynştayn teorilerini tartışırken konu konuyu açtı tanklardan, helikopterlere, yapay zekadan, müziğe, kımıl zararlısından Balıkesir Damızlık Koyun ve Keçi Üreticileri Birliği'ne oradan da yokuşta arabayı nasıl park etmeliyiz ki trafiğin çekicisi aracımızı çekemesine kadar geldi.

Tüm bu zincirlemeyi çözebildiğimiz zaman tavuk çiftliği kurulumu yazılarına başlayacağız.

2+2'yi öğrenmeden sin30 x cos45 = ? in cevabını veremeyiz.

6. trakya'nın anason kokan tavuklarına selam olsun ... irlanda tavukları bira ve fiskiğ kokiy...
    Sütbıyık Trading Advisory Services LLC - London . Hong-Kong . New York . Tavşanlı

7. Dunya nufusu exponansiyel arttığında
    Dana koyun balık bunlar zate ya yiyecek çimen bulamayıp ya deniz kirliliği müsebbiben toplu halde geberecekler
    E biz ne yiyeceğuk et olarak? Tavuk ve ürünü yumurta
    Dolayısıyla burda dunya zaman mekan uzay vizyon misyon misyoner gibi pozisyonlara değinilmesi dokanılması elzem
    Proteyin yimeden saksı çalışmaz
    Hayvansal protein
    Soya fasulya filan hikaye
    Not domuz momuz zate ac kalınca birbirini yer o da kalmaz
    Not 2 bundan tam bin yıl evvel yıl 1030 civarları başta Avrupa buyuk kıtlık insan nufusu yarılanmış
    Yani Burda verilmek istenen mesaj var yok ben anlamaz
    Herşey silsile birbirine bağlı Bi döngüde

Sayfa 181/1038 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •