Sayfa 669/777 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Şu seviyelerden kademeli de olsa döviz almayanların 10 da 9 u 5 liraya 4.90 a 4.80 e hatta 4.50 ye gelse bile alamaz. Hep bir altı bekler. Çıkışa başlayınca da şuradan almadım yahu bu fiyattan hiç almam geri gelsin der. İşte 10 kişiden 1 kişi çıkar ancak.

2. Zamanlama herşeydir..

3. 5.30 ustunde kalamiyor goruntusu dokmek icin bence ideal .Bana gore asagida marj cok az kaldi en kotu 5 olur ama yukarda en az yuzde 20 marj var belki cok daha ustunde o yuzden bu fiyatlardan yavastan topluyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Genelde tüm finansal enstrümanlarda öyle oluyor hocam. Düştükçe daha alta fiyat verenlet çıkar. O ara haber bombardımanı da başlar. Çıkış başlar inandırıcı gelmez. Sonunda olan olur zaten. Kendinin yüzde yüz doğru pozisyonda olduğunu sananlar hem zarar yazar hemde treni kaçırır
    ya da tam tersi; meşhur ayakkabı boyacısı hikayesinde olduğu gibi..

sanırım bu ağustos sonları ya da eylül başlarıydı. forumda bir arkadaş, sipariş verdiği pideci çırağının dolar bir iki aya 10 TL olacak öngörüsünü paylaşmıştı..

We're at a maturing economic cycle, stock markets are quite high, so there could be corrections ahead.

https://in.reuters.com/article/ecb-w...-idINKCN1NR249

Adam kibarca söylüyor..sonra aaaa ben bilmiyordum, bana kimse söylemediydi olmasın..

YTD..

6. Bank of America, FED paniğini nelerin tetikleyeceği hakkında yüksek sesle düşünmeye başlamış. BofA: The Triggers For A "Big Fed Panic" Are Forming

Şu sonuçlara varmış:

• SPY <$250, HYG <$80,
    • <50 ISM new orders,
    • GE credit event & contagion;

SPY, SPX'in onda biri; yani SPX'de 2500'e denk geliyor. HYG, yüksek getirili, yüksek riskli ABD şirket bonoları endeksi. GE ise General Electric, batma tehlikesi ile karşı karşıya. ISM ise, imalat sanayisindeki faaliyeti gösteren bir endeks.

---

----

---

---

https://www.zerohedge.com/news/2018-...ion-problem-ge

7.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Tombula ruhunu satan dolares artık iffetli bir hatun değildi. Tombulun elinde oyuncak olmuştu. Trader'ların gözünde her şeyi esas oğlan sandıkları centrum yapıyordu, lakin hiç bir şey göründüğü gibi değildi.
    Bu senaryoya göre aşağıda 5.22 var. yukarısı karanlık....
    YAZIP ÇİZDİKLERİM YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ....
    Dolares için kapsamlı baktığım falda savrulmalarla 5.18 altında dudak uçuklatacak rakamları (yan topik müdavimlerinin tepki göstereceği rakamları) telaffuz etmek gerekebilir. 5.18 altında günlük kapanışlar alım seviyelerimde aşağı sarkmalara neden olur.
    anahtar aralık ayı olacak....
    YAZIP ÇİZDİKLERİM YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ..

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ''ALIYORLAR
    Bankalardaki döviz mevduat stoku büyümeye devam ediyor. ''

https://twitter.com/ErkinSahinoz/sta...24131034288128

gerçek kişilerin 9 hazirandan itibaren satmaya başladıkları (yada sistem dışına çıktıkları) , 7 eylül de bankalardaki mevduatın en düşük seviyeye indiği, ve sonrasında almaya başladıkları (yada yastık altından kayıtlara geçiş) aşikar.
    9 miyar dolar satılmış o süre içinde, son veriye kadar 6 milyar dolar yerine konmuş. Halen 3 milyar dolar ekside.
    Alıyorlar mı yastık altında mı çıkarıyorlar bilinmez. Ancak halen 3 milyar dolar daha almaları gerekli ki haziran seviyesine ulaşsın.
    Ayrıca 2017 haziranına göre de 10 milyar dolar ekside.

Dolarizasyon azalmadan tombul hareket ettirmez dolaresi. Flat düzeltme ile yukarı yapsa elinden boşaltacak çok.
    Ama sonrasında düşürürse trade e alışık bir millet var önünde. :D. Bu durumda savrulmaları son limitlere dayar. Şimdiye kadar böyle yaptı. Merakla iz sürmeye devam...

Sayfa 669/777 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •