Sayfa 722/969 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Hepinizi ananas gibi görüyorum .

https://www.youtube.com/watch?v=OLKLfe2eGr0

Hayatım boyunca en çok güldüğüm reklam bu oldu .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Hepinizi ananas gibi görüyorum .

https://www.youtube.com/watch?v=OLKLfe2eGr0

Hayatım boyunca en çok güldüğüm reklam bu oldu .
    bu sefer arkadan baktırırsa galiba hepimiz ananas görecegiz ahahah )) kısmet diyelim artık geri gelmezse gelmez peşinden koşmam. ekmegini kısa zamanda çok yedik sagolsun .
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    bu sefer arkadan baktırırsa galiba hepimiz ananas görecegiz ahahah )) kısmet diyelim artık geri gelmezse gelmez peşinden koşmam. ekmegini kısa zamanda çok yedik sagolsun .
    Geri gelir merak etmeyin yatırımcı kağıdı değil trade kağıdı oldu. İş yatırımın bu hareketlerle hiç bir alakası yokmuş hatta kimin elinde ne kadar var onu bile bilmiyorlarmış tabi yersen
    The man who passes the sentence should swing the sword

Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Geri gelir merak etmeyin yatırımcı kağıdı değil trade kağıdı oldu. İş yatırımın bu hareketlerle hiç bir alakası yokmuş hatta kimin elinde ne kadar var onu bile bilmiyorlarmış tabi yersen
    aslında bilmemeleri normal genel kurul öncesi mkk pay sahipleri listesine erişim veriyor oradan çekiyorlar .eskisi gibi bir tuşla kimin hissesi var kimin yok artık göremiyorlardı en son geçen seneye kadar tekrar değiştimi bilmem.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Yargıtay Galip Öztürk ün müebbet cezasını onadı.yeniden hapishane yolu göründü.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ..................................

yok aşşağı yine fırsat verirse değerlendiririm ...............
    sn emlak illa 1.70 lermi 180 ler için nedersin ..sabırla yazılmadan bekliyorum )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,214
    şimdi gösterge soğutuyor öğleden sonra işler değişir
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,214
    alıntıdır çizenin emeğine sağlık
    https://twitter.com/KASABALI_34/stat...925312/photo/1
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 722/969 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •