Sayfa 470/1013 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    Karikatür Saatlik..

Bence bugün öğleden sonra 3.74'ü deler geçer..

2. 3-5 sayfa önce kaç tane grafik eklemişim bir göz atarsanız 2 senaryo olduğunu göreceksiniz.

#doları hızla çekip yukarı ralli yaptıracaklar
    #2 : dolarda bir kandırma hareketi yapıp agustos sonuna kadar baskılayıp + veya - 30kuruş civarı marj içinde
    KASIM 2017 gibi ralli ile anında grafikteki seviyeye fırlatacaklar

3. ARAPLAR'DAN 120 MİLYAR DOLAR

Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt: Yabancı yatırımcılar başta Suudi Arabistan ve Katar olmak üzere Körfez ülkeleri ve Arap dünyasından da ciddi yatırım geleceğini düşünüyorum. Kısa ve orta vadede Arapların 120 milyar dolar ve üzeri yatırım yapacağı beklentisi var.
    Kaynak: http://www.star.com.tr/ekonomi/yatir...haber-1208896/
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ARAPLAR’DAN 120 MİLYAR DOLAR

Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt: “Yabancı yatırımcılar başta Suudi Arabistan ve Katar olmak üzere Körfez ülkeleri ve Arap dünyasından da ciddi yatırım geleceğini düşünüyorum. Kısa ve orta vadede Arapların 120 milyar dolar ve üzeri yatırım yapacağı beklentisi var.â€
    İlginç olan sabahtan beri geçen işlemlerde Ziraat ve Halk bank satıcı, Finansbank alıcı!!!

Araplar hem gelecekler hem dolar alacaklar gel gel yapıp çıkıyor olmasınlar!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    İlginç olan sabahtan beri geçen işlemlerde Ziraat ve Halk bank satıcı, Finansbank alıcı!!!

Araplar hem gelecekler hem dolar alacaklar gel gel yapıp çıkıyor olmasınlar!

Hep aynı senaryo.Bir arada araplardan 400 milyar dolar geliyordu.O tutmadı bari rakamı inandırıcı hale getirelim diyorlar herhalde...
    Ya tutarsa...

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ARAPLAR'DAN 120 MİLYAR DOLAR

Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt: Yabancı yatırımcılar başta Suudi Arabistan ve Katar olmak üzere Körfez ülkeleri ve Arap dünyasından da ciddi yatırım geleceğini düşünüyorum. Kısa ve orta vadede Arapların 120 milyar dolar ve üzeri yatırım yapacağı beklentisi var.
    Özyurtlar yanlış bilmiyorsam inşaatçı. Ev yapıp satıyorlar...
    Şimdi ortalama bir evi 1 milyon dolar desek 120 milyar dolar etmesi için 120.000 tane konut yapıp satmasi gerek...
    İstanbulda 2.200 bin ev varmış. Bunun yaklaşık %5 i kadar ev yapıp satacak...
    Vay be....😂😂😂😋

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 3. köprünün etrafına yapılacağına bahse girebilirim.

Sayfa 470/1013 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •