Sayfa 143/1000 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. bizimkine çok benziyor rus ruble , işaretli yer bizim bulunduğumuz yer ile aynı dibi bulacak bizimki de

mb bakalım nezaman duracak

2. BDDK denetiminde bir finansal kurum olan Analiz Faktoring Tahvilllerini ödemedi.Bu sektorde bir ilk.Daha önce de default eden OST ler oldu .Ama BDDK nın sıkı denetiminde olan bir sirket ilk defa oluyor.Sirket hala faal ,kayyum ataması vs yok.

alıntıdır..

3.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    bizimkine çok benziyor rus ruble , işaretli yer bizim bulunduğumuz yer ile aynı dibi bulacak bizimki de

mb bakalım nezaman duracak

ikili dip yapmış o bölgede

bizde şimdi ilk dibi yaptık galiba

5,22 de

burdan 5,30-35 arası tepki ondan sonra ,,

5,18 gibi ikinci dibi yaparız gibi.

4. patates ve soğan stoku yapanlar dikkat etsin.
    bi gün sakkadanak
    https://youtu.be/htp5x5VhSu8
    Hamdım Piştim Yandım

5. Yahu şu dolara dip rakamı vermeyin. İnadına kırıyor Nası Reis sustu dolares perişan oldu bizde susalım. Totem totem

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bitcoin şu an 3.670 dolar...

Banucan ne oldu acaba?

Durmadan aklıma geliyor bu günlerde...
    bu bitcoin de çok ilginçti abi 1 sene evvel 1 bitcoin sahibi olan dostlarım.califormiada ev bakıyorlardı internet sitelerinden harbi harbi ..

7. Buralarda...ağbilerin ağbisi umut ağbi vardı....nerelerde o....üjjj bejjj doları var diyenen...tüm memelketi yakacağdı...Tayyüb düşmanlığı yüzünden....hangi çalı dibinde o....dolar düşüncede kaççıyo he ....vınnnn...yükseldimi delleniyo buralarda...

Herkesin ağbisi Umut ağğbiii...alıdırdın millete...7 tl'lerden dolarları...noldu...

İki su yiyince kaçtın be akedeş...!!!!!

Elin horozu ölene kadar kaçmıyo...sen buranın horozusun iki suda kaçtın...!!!!

Bizde Tayyüb'ten kurtulalım diye elimizden gelen herşeyi yapıyoruzda...öğle üç kuruş doların var diye...Tayyüb'e kızıyon diye memleket yanacak....yok öyle bir şey...!!!!

Akıllı olalım akıllı...!!!!
    Son düzenleme : baddog; 26-11-2018 saat: 21:41.

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yahu şu dolara dip rakamı vermeyin. İnadına kırıyor Nası Reis sustu dolares perişan oldu bizde susalım. Totem totem
    koc 4.51 dediydi aylar öncesinden.
    bazi arkadaşlar 4.70 diyo
    ama
    5 tl ye düşsün dollari olmayan yada dollar almayan kalmaz memnekette ,durum vahim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 143/1000 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •