Sayfa 310/1012 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

XU100 - HAFTALIK - LOGARITMIK - (EMA50)

1 ocak ile 1 Nisan 2019 tarihlerini isaretledim. Olabilecek degerleri yazdim.

[IMG][/IMG]

USDTRY - HAFTALIK - LOGARITMIK - (EMA50)

1 Ocak ile 1 Nisan 2019 tarihlerini isaretledim ve olabilecek degerleri yazdim.

[IMG][/IMG]

3.  Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    arkadaslar finansbaka gittim 92 gune 24.2 verdi.miktar 300k .bakalim persembe gunu 32 mi 92 mi hangisini tercih edecem...
    Hangi sube

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Nasıl mevduat bankalarında benzer bir durum oluştuğunda bddk aksiyon alarak, tmsf aracılığı ile bankalarda mudilerin alacaklarını tahsil etmeye çalışıyorsa,
    Spk da ytm aracılığı ile aynısını yapmaya çalışmaktadır. yani ytm'nin halka açık anonim ortaklıklar için bir yaptırım etkisi yoktur, ilgi alanı tamamen aracı kurumlardır.
    Ayrıca tmsf de olduğu gibi bir garanti vermemektedir tahsil ederse verir ancak paranızı.
    Cevabınız için teşekkürler, bir yatırım bankasının mt'si, mevduat garantisini sorunca bu YTM garantisinden bahsetmişti.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    USDTRY - HAFTALIK - LOGARITMIK - (EMA50)

1 Ocak ile 1 Nisan 2019 tarihlerini isaretledim ve olabilecek degerleri yazdim.

[IMG][/IMG]
    Alenichev hocam
    Sence hangisi olur?

6. Acaba İmar bankası ve İhlas finans yatırım bankası mıydı? Öyleyse, madurlar paralarını alabilmiş miydi?

7.  Alıntı Originally Posted by xman 974 Yazıyı Oku
    Acaba İmar bankası ve İhlas finans yatırım bankası mıydı? Öyleyse, madurlar paralarını alabilmiş miydi?
    İmar bankasının durumu çok farklıydı. Ben şahsen 3 yıl offşor yaptıktan sonra , sanki içime doğmuş gibi son 3 ay vadeliye geçmiştim. Buna rağmen 120 bin lirayı faizsiz 2 yılda taksit taksit aldım. Çok kişinin parası gasp edildi. O yüzden her zaman yüksek getirinin yüksek riski olur. Şimdi bazı firmaların konkordato ilanlarına bile şüpheyle bakmak lazım. Ödenmeyen ÖST ler de durum aynı.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Alenichev hocam
    Sence hangisi olur?
    Ilginc bir sey gordum grafikte. 3.38 den baslayan yerden bir trend cizdigimde 1 nisan 2019 (Secimin ertesi gunu) 4.70 de yukaridan gelen trend ile bu trend kesisiyor. Tam da o gun oluyor bu. Valla billa korktum

Hicbir fikrim yok ne olabilecegine dair. Tek bildigim spekulatif ya da buyuk bir olay olmazsa kisa zamanda primlenmesi biraz zor gibi. Reis te hic konusmaz oldu. Surekli konusan adam suspus oldu vesselam.

[IMG][/IMG]

Sayfa 310/1012 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •