-
XU100 - HAFTALIK - LOGARITMIK - (EMA50)
1 ocak ile 1 Nisan 2019 tarihlerini isaretledim. Olabilecek degerleri yazdim.
[/IMG]
-
USDTRY - HAFTALIK - LOGARITMIK - (EMA50)
1 Ocak ile 1 Nisan 2019 tarihlerini isaretledim ve olabilecek degerleri yazdim.
[/IMG]
-

Originally Posted by
tazk
arkadaslar finansbaka gittim 92 gune 24.2 verdi.miktar 300k .bakalim persembe gunu 32 mi 92 mi hangisini tercih edecem...
Hangi sube
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
NewsTR
Nasıl mevduat bankalarında benzer bir durum oluştuğunda bddk aksiyon alarak, tmsf aracılığı ile bankalarda mudilerin alacaklarını tahsil etmeye çalışıyorsa,
Spk da ytm aracılığı ile aynısını yapmaya çalışmaktadır. yani ytm'nin halka açık anonim ortaklıklar için bir yaptırım etkisi yoktur, ilgi alanı tamamen aracı kurumlardır.
Ayrıca tmsf de olduğu gibi bir garanti vermemektedir tahsil ederse verir ancak paranızı.
Cevabınız için teşekkürler, bir yatırım bankasının mt'si, mevduat garantisini sorunca bu YTM garantisinden bahsetmişti.
-

Originally Posted by
alenichev
USDTRY - HAFTALIK - LOGARITMIK - (EMA50)
1 Ocak ile 1 Nisan 2019 tarihlerini isaretledim ve olabilecek degerleri yazdim.

[/IMG]
Alenichev hocam
Sence hangisi olur?
-
Acaba İmar bankası ve İhlas finans yatırım bankası mıydı? Öyleyse, madurlar paralarını alabilmiş miydi?
-

Originally Posted by
xman 974
Acaba İmar bankası ve İhlas finans yatırım bankası mıydı? Öyleyse, madurlar paralarını alabilmiş miydi?
İmar bankasının durumu çok farklıydı. Ben şahsen 3 yıl offşor yaptıktan sonra , sanki içime doğmuş gibi son 3 ay vadeliye geçmiştim. Buna rağmen 120 bin lirayı faizsiz 2 yılda taksit taksit aldım. Çok kişinin parası gasp edildi. O yüzden her zaman yüksek getirinin yüksek riski olur. Şimdi bazı firmaların konkordato ilanlarına bile şüpheyle bakmak lazım. Ödenmeyen ÖST ler de durum aynı.
-

Originally Posted by
Webster
Alenichev hocam
Sence hangisi olur?
Ilginc bir sey gordum grafikte. 3.38 den baslayan yerden bir trend cizdigimde 1 nisan 2019 (Secimin ertesi gunu) 4.70 de yukaridan gelen trend ile bu trend kesisiyor. Tam da o gun oluyor bu. Valla billa korktum
Hicbir fikrim yok ne olabilecegine dair. Tek bildigim spekulatif ya da buyuk bir olay olmazsa kisa zamanda primlenmesi biraz zor gibi. Reis te hic konusmaz oldu. Surekli konusan adam suspus oldu vesselam.
[/IMG]
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri