Selamlar Hisse.net ailesi,
Hatırlayanlar vardır daha önceki dönemlerde uzun soluklu yönettiğimiz bir konu başlığıydı Bisttrend.I ve II yaptık sayfalarca..Özel işlerimden dolayı borsadan uzak kalmasam da topiğe ayıracak vaktim olmadı ne yazık ki ve özenmediğim sürece vebal almamak içinde yazamadım,sonra dönmeyi planladığım dönemde spk tebliği gerdi biraz,etkileyecek bir durum yok aslında,çünkü geçmişte hiçbir zaman derinliği olmayan spekülatif tahtalar üzerinde çalışmadım şükür..
Kısmetse 24 Nisan pazartesi itibari ile hisse çalışmalarımı paylaşmaya başlıyorum,profesyonel yatırım danışmanı değilim bu yüzden paylaşımlar al sat tavsiyesi değildir... sadece çalışmalarımı paylaşacağım.Tüm yatırım sorumlulukları size aittir.
Çalışmalarım da ; teknik,temel ve takas analizi kullanırım ve çift yönlü hareket ederim yani hem short hem de long pozisyonlarım olacak..
Hisse çalışmalarımda "rakam +" anlamı rakam üstü long.. "rakam -" anlamı destek kırılınca short .. 1,40 + 1,40 - gibi olacaktır. Pozlarımda stop olmazsa olmazdır,bu ya rakam ya yüzde yada zaman stoploss olarak uygulanacak..
Paylaşımlarım harici ilgimizi çekecek hisselerde,bir temel yada habere bağlı olmak kaydıyla sorulabilir.Birlikten kuvvet doğar yüzlerce hisse arasından gözümüzden kaçanları yakalamak hepimizin faydasına olacaktır..
Yıllarca kimseyi üzmeden,kırıcı olmadan ve hisse pazarlamadan bir kalite tutturduk.Aynı çizgide olmaya çalışacağım..her ne olursa olsun para veya ekstra bir olay tüm grafikleri çöpe atar bunu asla unutmayın..her şey sadece rakam ve çizgilerden ibaret olsa zaten kimse para kaybetmezdi..
Pazar gecesi buluşmak üzere...
Yer İmleri