Artan

144,10 10 09:55
289,00 9.99 10:55
20,58 9.99 10:55
175,20 9.98 10:54
116,00 9.54 09:55
Artan Hisseler

Azalan

14,16 -9.98 10:55
295,75 -9.97 10:55
177,30 -9.95 09:55
3,37 -7.16 10:55
13,24 -6.69 10:55
Azalan Hisseler

İşlem

7.571.243.226,50 10:55
3.740.267.473,00 10:55
2.800.124.662,50 10:55
2.675.965.982,34 10:55
2.526.366.984,00 10:55
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8092 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Enflasyon artar mı üstadım ?
    Bu yil sonuna kadar baskilanir ama ocaktan sonra artmasi surpriz olmaz. Zaten negatif baz etkisi de olacak ilk ceyrekte.

UFE ile TUFE makasi cok acik.

Yili yuzde 24.45 te (TCMB beklentisi) kapatirsa Mart - Nisan ayinda yuzde 30 - 35 arasinda bir yerde olmasi beklenebilir.

------------------

Tahminim Mayistan sonra enflasyon gerilemeye baslar. Cok kuvvetli olumlu baz etkisi olacak.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu yil sonuna kadar baskilanir ama ocaktan sonra artmasi surpriz olmaz. Zaten negatif baz etkisi de olacak ilk ceyrekte.

UFE ile TUFE makasi cok acik.

Yili yuzde 24.45 te (TCMB beklentisi) kapatirsa Mart - Nisan ayinda yuzde 30 - 35 arasinda bir yerde olmasi beklenebilir.

------------------

Tahminim Mayistan sonra enflasyon gerilemeye baslar. Cok kuvvetli olumlu baz etkisi olacak.
    Nisan mayisda bu faizler olmuyacak ozaman .
    faizde yükselişş nezaman başlar.su anda negatif getiri var 35 enflasyon da -10 olmaz herhalde mantiken .

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nisan mayisda bu faizler olmuyacak ozaman .
    faizde yükselişş nezaman başlar.su anda negatif getiri var 35 enflasyon da -10 olmaz herhalde mantiken .
    Mantiksal olarak olmamasi gerekir ama burasi Turkiye.

Su enflasyon oranlari ile su mevduatlarinda olmamasi gerekir.

Valla ben bir delilik yaptim. Esim ve ben biraz yorulduk isten gucten (Bu arada esim Maltali)

Bir suredir aklimizda her seyi satmak ve bir sure dinlenmek vardi.

Oyle de oldu. Ani bir kararla her seyi satisa cikardik ve sansliyiz ki (Malta da talep cok yuksek) kisa zamanda kafamizda ki fiyatlara gitti. Simdi kendimizi guvende hissedecegimiz parayi Malta da birakacagiz. 3 ya da 4 ay sonra Maltayi terk edip 6 ayligina Turkiye de yasamaya karar verdik. (Sonrasini o 6 aylik gecis sureci gosterecek) Ozellikle oglum icin istedik. 2 yasina girecek. Biraz Turkce ogrensin, ailemle vakit gecirsin vs.

Esim ve ben iyi kazaniyoruz. Ozellikle onun pozisyonu ve maasi cok iyi ama hayatta sadece paradan ibaret degil. Bazen insanin hayatinda degisiklikler gerek. Iste boyle deliyiz. Cunku calismanin ve kazanmanin bir sonu yok.

Bu 6 aylik surede danismanlik uzerine bir seyler yapabilirim Turkiye de. Esim yonetici ve bende projeler yaptim zamaninda.

Hatta aklimda Turkiye den Maltaya dil okuluna gidecek olanlara aracilik etmek var. Bunu yapan firmalar var ama yuksek komisyon aliyorlar. Oysa ki hic gerek yok. Malta daki okullarin hepsini ayarlarim. Onemli olan Turkiyeden kisilere ulasmak. Cunku surec zor degil ve herkes yapabilir. Bunun yaninda Kosgebe basvuracak olanlara proje danismanligi yapmayi dusunuyorum

Keyifli ve eglenceli olabilir. Hic olmasa da 6 ay tatil yapariz.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Valla ben bir delilik yaptim. Esim ve ben biraz yorulduk isten gucten (Bu arada esim Maltali)

Bir suredir aklimizda her seyi satmak ve bir sure dinlenmek vardi.

Oyle de oldu. Ani bir kararla her seyi satisa cikardik ve sansliyiz ki (Malta da talep cok yuksek) kisa zamanda kafamizda ki fiyatlara gitti. Simdi kendimizi guvende hissedecegimiz parayi Malta da birakacagiz. 3 ya da 4 ay sonra Maltayi terk edip 6 ayligina Turkiye de yasamaya karar verdik. (Sonrasini o 6 aylik gecis sureci gosterecek) Ozellikle oglum icin istedik. 2 yasina girecek. Biraz Turkce ogrensin, ailemle vakit gecirsin vs.

Esim ve ben iyi kazaniyoruz. Ozellikle onun pozisyonu ve maasi cok iyi ama hayatta sadece paradan ibaret degil. Bazen insanin hayatinda degisiklikler gerek. Iste boyle deliyiz. Cunku calismanin ve kazanmanin bir sonu yok.

Bu 6 aylik surede danismanlik uzerine bir seyler yapabilirim Turkiye de. Esim yonetici ve bende projeler yaptim zamaninda.

Hatta aklimda Turkiye den Maltaya dil okuluna gidecek olanlara aracilik etmek var. Bunu yapan firmalar var ama yuksek komisyon aliyorlar. Oysa ki hic gerek yok. Malta daki okullarin hepsini ayarlarim. Onemli olan Turkiyeden kisilere ulasmak. Cunku surec zor degil ve herkes yapabilir. Bunun yaninda Kosgebe basvuracak olanlara proje danismanligi yapmayi dusunuyorum

Keyifli ve eglenceli olabilir. Hic olmasa da 6 ay tatil yapariz.
    Ilk müşteri ben olabilirim.

Gavur lafı ağız alışkanlığı,ironi yapıyorum elbet,eşiniz maltalıymış aman alınmayın sayın alenıechev))))))))))

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Ilk müşteri ben olabilirim.
    Zaten eger boyle bir sey yaparsam burada paylasirim. Az cok taniyor insanlar artik beni.

Bu sayede kitlelere ulasiriz. Yazik aileler cocuklarini binbir zorlukla gonderiyor ve dunya para oduyorlar. Bu sayede ceplerinden daha az cikar ve direk muhattap olacaklari insanlari karsilarinda bulurlar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •