Sayfa 318/1012 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Valla ben bir delilik yaptim. Esim ve ben biraz yorulduk isten gucten (Bu arada esim Maltali)

Bir suredir aklimizda her seyi satmak ve bir sure dinlenmek vardi.

Oyle de oldu. Ani bir kararla her seyi satisa cikardik ve sansliyiz ki (Malta da talep cok yuksek) kisa zamanda kafamizda ki fiyatlara gitti. Simdi kendimizi guvende hissedecegimiz parayi Malta da birakacagiz. 3 ya da 4 ay sonra Maltayi terk edip 6 ayligina Turkiye de yasamaya karar verdik. (Sonrasini o 6 aylik gecis sureci gosterecek) Ozellikle oglum icin istedik. 2 yasina girecek. Biraz Turkce ogrensin, ailemle vakit gecirsin vs.

Esim ve ben iyi kazaniyoruz. Ozellikle onun pozisyonu ve maasi cok iyi ama hayatta sadece paradan ibaret degil. Bazen insanin hayatinda degisiklikler gerek. Iste boyle deliyiz. Cunku calismanin ve kazanmanin bir sonu yok.

Bu 6 aylik surede danismanlik uzerine bir seyler yapabilirim Turkiye de. Esim yonetici ve bende projeler yaptim zamaninda.

Hatta aklimda Turkiye den Maltaya dil okuluna gidecek olanlara aracilik etmek var. Bunu yapan firmalar var ama yuksek komisyon aliyorlar. Oysa ki hic gerek yok. Malta daki okullarin hepsini ayarlarim. Onemli olan Turkiyeden kisilere ulasmak. Cunku surec zor degil ve herkes yapabilir. Bunun yaninda Kosgebe basvuracak olanlara proje danismanligi yapmayi dusunuyorum

Keyifli ve eglenceli olabilir. Hic olmasa da 6 ay tatil yapariz.
    Ilk müşteri ben olabilirim.

Ne güzel sn alenıchev ,insanca yaşam bu işte,6 ay tatil yaparsınız dinlenirsiniz.Bu ara ekonomik kriz var burdan yurtdışına kaçmayı düşünen pek çok insan var kimbilir bir kısmına da faydanız dokunur.Ben pek yurtdışı sevemiyorum.Nedense bu sınırlardan çıkamıyorum,üşengeçmiyim,tutucumuyum bilemedim ,belki de turistik yerde yaşıyorum zaten envai çeşit gavur geliyor memleketimize ben onları tanımaya oraya kadar ne gideceğim, zaten hepsi para verip geliyor güzelim memleketime diye düşünüyorumdur bilinçaltımda kimbilir)))))))

Gavur lafı ağız alışkanlığı,ironi yapıyorum elbet,eşiniz maltalıymış aman alınmayın sayın alenıechev))))))))))

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Ilk müşteri ben olabilirim.
    Zaten eger boyle bir sey yaparsam burada paylasirim. Az cok taniyor insanlar artik beni.

Bu sayede kitlelere ulasiriz. Yazik aileler cocuklarini binbir zorlukla gonderiyor ve dunya para oduyorlar. Bu sayede ceplerinden daha az cikar ve direk muhattap olacaklari insanlari karsilarinda bulurlar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ne güzel sn alenıchev ,insanca yaşam bu işte,6 ay tatil yaparsınız dinlenirsiniz.Bu ara ekonomik kriz var burdan yurtdışına kaçmayı düşünen pek çok insan var kimbilir bir kısmına da faydanız dokunur.Ben pek yurtdışı sevemiyorum.Nedense bu sınırlardan çıkamıyorum,üşengeçmiyim,tutucumuyum bilemedim ,belki de turistik yerde yaşıyorum zaten envai çeşit gavur geliyor memleketimize ben onları tanımaya oraya kadar ne gideceğim, zaten hepsi para verip geliyor güzelim memleketime diye düşünüyorumdur bilinçaltımda kimbilir)))))))
    Bende avrupadan sikildim. Hicbir yere gidesim gelmiyor artik. Ortadoguyu cok merak ediyorum. Urdun ve Israile gidesim var.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugün ilginç bir olaya şahit oldum.
    Yaşlı bir tanıdığım büyük bir bankadan emekli maaşı alıyor.
    80 000 TL kadar birikimi varmış aynı bankada aylık vadeli de tutuyormuş.Merak ettim cüzdanı istedim.Aylık vadeli faiz oranına inanamadım.% 8.5.
    Evet % 8.5. Aylardır aynı oranda yenilenip durmuş.
    Yıllardır müşteriniz olan bu insanı hiçmi uyarmazsınız bu nasıl bir iş anlamadım.
    Tahminen yaşlılar bankaların en eski müşterileri benim bildiğim eski müşteri el üstünde tutulur. Konu bankacılık olunca tam tersi oluyor. Ahlaken doğru bulmuyorum. Sende kazan müşterinde kazansın felsefesinde olmalılar Hangi banka ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Simdi de almayacagiz da ne zaman alacagiz Oktay?
    Benim param yok o baska...
    Param olsa 1/3 une inmis guzel sirketlerin hisselerinden alirdim yine biraz..
    Syg,
    İçimizde en gariban sensin zati. Para ne gezsin sende [emoji3]

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Güldüren faizi sürekli değiştirip duruyorlar...
    Burgan bank

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 318/1012 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •