Sayfa 888/1032 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Son grafikte usd olsun, uzun bir süre 2-3 yıl gibi yatay bantta dalgalanma bekliyorum...
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Abi nasıl hayret ediyorsun ben de buna hayret ediyorum. OFAC tan artık çok büyük bir ceza gelmeyeceğini sağır sultan bile biliyor. Halk bankasının kurumsal kimliğinin yargılanacağı yeni dava muhabbeti can sıkıyor. Burada olayın farklı siyası noktalara gideceği dedikoduları kağıdı baskılıyor. Yarısını boşalttım ben, 666 da % 40 ını başka kağıda geçti diye biliyorum. İnşallah sen haklı çıkarsın ben kalan yarısıylada iyi kazanırım. Ama taşıma maliyetlerinin böylesine yüksek olduğu ortamda hayaller QNB/denizbank gerçekler malesef hulk...
    Doktor acele ettin gibi geliyor bana elindekilerin %50'sini boşaltmakla. 1 yıl gibi bir süre bu kağıdın cefasını çektin/çektik. Ne oldu da kağıt 7 tl de patinaj çekiyorken %50'sini boşaltma kararı aldın ki? Son aylarda hissede şahit olduğumuz hareketler klasik bir "dipten sıyrılma" hareketiydi. Tam ivme kazanılacakken sen %50'sini boşaltmışsın. Üzüldüm. THYAO'da başına gelenin tekrarı olmaz inşallah. Belki de haklı çıkacaksın, kimbilir? Bir süre sonra yaptığın hareketin doğru olup olmadığını anlarız. Hep şu savı savunup durdum: Hissenin hala DD'ye göre %70 iskontolu işlem görüyor olması tüm olumsuzlukların fiyatlandığını gösteriyor hatta batma riski bile fiyatlanmış durumda. Gerçekten de batık bankalar bile bu kadar yüksek ıskontoyla işlem görmüyorlar inan bana.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Fiyat 50 günlük ortalamanın üzerinde 200 günlüğe az kalmış, yeni yılın ilk günlerinde ortalamalar kesişecek gibi gözüküyor...
    MrSun kardeşim eline sağlık. Bu gelişme benim de dikkatimi çekti. "Haftalık kapanışlar" bazlı grafiğe baktığımda olumlu gördüm. Eğer 50DMA 200DMA'yı yukarı yönde keserse orta/uzun vadeli çıkışlın başladığına dair sinyali almış oluruz.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

4.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Halk uzun vade beklentim
    7-8 ay kadar sonra hissenin 17 tl yi görmesini bekliyorsun, 1.5 yıl kadar sonra da 20 tl yi aşmasını. Ben de şahsen ilk etapta 0.6xDD'ye çıkmasını bekliyorum yani şu anki seviyenin 2 katına, 15 tl ye. Eh, %70 iskontolu olmaktan kurtulsun bir zahmet ve onun yerine %40 iskontolu oluversin artık.

5.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Son grafikte usd olsun, uzun bir süre 2-3 yıl gibi yatay bantta dalgalanma bekliyorum...
    Geçen Haziran-Ağustos arası 4.5-5 tl aralığında şahit olduğumuz "boğa flaması" formasyonunu baz almak bana daha makul geliyor her nedense. Bu flamanın alt sınırı olan 4.5 tl ye kadar bir süzülme pekala yaşayabiliriz diye düşünüyorum. 4.5 tl seviyesi çok kuvvetli bir destek olacaktır.

6. kimse kalmadi burada ama ben buradayim ama Maliyet dusurme olayina da hic giremedim. Maliyet 10 lar. Euro DOLAR dustu biraz oradan kazandik. Malum Eurlari bozup turkiyede yatirim yaptik.. ne kafa varsa, Almanya da yasa Turkiyeye yatirim yap. Halkbank ta bekleyecez artik. Al sat yapmadigim icin ise pismanmiyim Ya artsaydi. ilgilenler icin petrolun fiyati dusecek deniliyor,. Bence HAvacilar THY pegasus gibi artabilerler. Petroulun dusmesi Turkiye ekonomisi icin de iyidir. MALUM cari acigi azaltiyor bu...
    Herkese sevgilerle.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Eğer bu yorum doğru ise ve yerli yatırımcıların çoğu çıkıp gitti ise bu harika bir gelişmedir.
    Yerli yatırımcı gitse takas nasıl hala %56,82 de sayın TH...
    Dün aldılar biraz oda olsa olsa %57,50 yapsın...
    Bence bu konudaki umut, şuan sert yukarı yada aşağı yaptıklarında toplayabileceklerine kanaat getirmiş olmalarını ummak...
    Yoksa geldiğimiz yere göre daha 60 var 70 var 80 var...
    Darbukada olsa tam olacak...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

8. Iyi iyi KY dokulmeye basladiysa yukselis zamani gelmistir demek ki... Bu arada dunku pasta harikaydi - dunku gibi alimlar ve para girisi 10 isgunu ust uste olsun hisse geri alimi da olursa bu cocuk okur...

Sayfa 888/1032 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •