zaten arjantin kaldı tek şube ostim ticari onu sayma, benide çok sever sayarlar isim vermeyeyim mt lerin ama onlarda memnun degil sistemden ve bizim gittigimizden şaka gibi 22 temdit teklif etmişlerdi bye demeden önce...demin yazdım ihtiyar bankası ziraat bile 23 verdi bugün bizim 100 lük neneye,bunlar neyin kafansında...
Heybedeki turplar henüz çıkmadı.damat yıl sonuna kadar zam yok demişti. işte o yok olan zamlar ocak şubat mart aylarındaki artışın üstüne 2018.in kasım ve aralık oranlarınıda yüklüyecekler. yani katmerli olacak. her seçimde reis işi biliyor bu fakir kardeşiniz diyor ben size hizmetkar olmaya geldim diyor. yancısı ise vatan millet beka diyor. işi götürüyorlar.iyi biliyorlar türk halkını. ne diyim yapacak bişi yok.bizi herseferinde öpüyorlar.
İlk açıldığı günlerde başvurmuştum dijitale hemen hesap açılmıştı ve MT'ler aramıştı özel oran vererek. 250 K üstüne MT'ler 250K ya kadar olan oranı ve üstünü verebiliyorlardı. Daha sonraki dönüşlerde genelde sitede görünen oranı verdiler bana. İlk 250K hesap açmıştım. Hesap açarken altta toplam günlük limit 500 K yazıyor. Sonra 50 K lik bir hesap daha açtım daha düşük oran vereceğini düşünüyordum çünkü 250 K zaten vardı. Ama yine en yüksek oranı verdi site. Ayrı günlerde 250 K lik hesaplar açarak oran düşmeden devam edebilirsiniz. MT ile uğraşmanıza gerek kalmaz.
Cds 397 olmuş. Bugüne kadar cds e tepkisiz kalan dolar, işe bakın ki 5,28 e attı kendini. Stopajı uzatmayacaklar ve millet dolara geçmesin diye suni bir yükseliş yapıyorlar gibi.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri