Sayfa 331/1012 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    hocam 35 milyon tlniz varmi sizin?!
    forumda ne yapiyorsunuz yaaa hocam!
    Hocam o ihracın limiti..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Desene bizim arjantin caddesi şubesi müşterileri tek tek kaybediyor. Bugün yaklaşık 20 dakika şubede kaldım içeride sadece bi adam vardı, o da dolarları euroya dönüyordu. Onun dışında kimsecikler gelmedi şubeye...Burgan bu gidişle sinek avlar...
    zaten arjantin kaldı tek şube ostim ticari onu sayma, benide çok sever sayarlar isim vermeyeyim mt lerin ama onlarda memnun degil sistemden ve bizim gittigimizden şaka gibi 22 temdit teklif etmişlerdi bye demeden önce...demin yazdım ihtiyar bankası ziraat bile 23 verdi bugün bizim 100 lük neneye,bunlar neyin kafansında...

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    enflasyon!

Sayın Site sakinlerimiz,
    DAF enerji firmasının bilgilendirme yazısı aşağıdadır.
    2018-2019 ısınma sezonuna başlarken yaptığımız çalışma sonucu doğal gaz tedarikçiniz İGDAŞ tarafından uygulanan kWh perakende satış fiyatının %34 oranında arttığı tespit edilmiştir. Doğal gaz faturalarındaki bu dikkat çekici artış gider paylaşım faturalarında aynı oranda bir artışa sebebiyet verecektir. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemiyorsak Isıtmaları kullanırken dikkatli olalım
    İyi günler
    Heybedeki turplar henüz çıkmadı.damat yıl sonuna kadar zam yok demişti. işte o yok olan zamlar ocak şubat mart aylarındaki artışın üstüne 2018.in kasım ve aralık oranlarınıda yüklüyecekler. yani katmerli olacak. her seçimde reis işi biliyor bu fakir kardeşiniz diyor ben size hizmetkar olmaya geldim diyor. yancısı ise vatan millet beka diyor. işi götürüyorlar.iyi biliyorlar türk halkını. ne diyim yapacak bişi yok.bizi herseferinde öpüyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sorun şu ki şubedeki mt bana eğer dijital hesap açarsam şubedeki hesabı kapatmak zorundayız dedi. Peki o zaman 250k'nın üzerini nereye yatıracağım dedim. Ancak başka bir bankaya yatırabilirsiniz dedi!!!?!. Yani hem dijital hesap hem de şubede hesap aynı anda olamıyormuş. Ben bu burgere gıcık olmaya başladım.

%23.60 temdit 102 gün bağlandı. (sabah 31.12.2018'e bağlamıştım stopaj riskini almamak için değiştirdim). Dijitale göre -%1.1 daha düşük bir oran. 460k için 102 günlük kaybım net 1.343,3TL. Ama ben bunun hesabını sorarım ey burger hiç merak etme.

Anladığım kadarıyla bu tür ufak bankalar kredi vermek istemiyor ya da zorunlu olarak kredi daralması yaşıyorlar. Başka bir ihtimal de bankadaki ikametimiz 2 yılı geçti, şımardılar.
    İlk açıldığı günlerde başvurmuştum dijitale hemen hesap açılmıştı ve MT'ler aramıştı özel oran vererek. 250 K üstüne MT'ler 250K ya kadar olan oranı ve üstünü verebiliyorlardı. Daha sonraki dönüşlerde genelde sitede görünen oranı verdiler bana. İlk 250K hesap açmıştım. Hesap açarken altta toplam günlük limit 500 K yazıyor. Sonra 50 K lik bir hesap daha açtım daha düşük oran vereceğini düşünüyordum çünkü 250 K zaten vardı. Ama yine en yüksek oranı verdi site. Ayrı günlerde 250 K lik hesaplar açarak oran düşmeden devam edebilirsiniz. MT ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by ParabolEgrisi Yazıyı Oku
    Portföyümün %63'ü Dolar, %37'si TL. Elimdeki Dolar'ın ortalama maliyeti 4 TL, hiç fena değil ama 6.25'ten de Dolar aldım. Dolar 5'in altına gidecek gibi gözüküyor, stopaj avantajı da bu hafta bitecek gibi. Soru şu, bu hafta hatırı sayılır bir miktarda Doları TL'ye dönüp 6 ay bağlanır mı avantajlı stopaj oranıyla?
    uzun vade kesinlikle yukselecek
    iran krize gececek sabr et!

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Desene bizim arjantin caddesi şubesi müşterileri tek tek kaybediyor. Bugün yaklaşık 20 dakika şubede kaldım içeride sadece bi adam vardı, o da dolarları euroya dönüyordu. Onun dışında kimsecikler gelmedi şubeye...Burgan bu gidişle sinek avlar...
    Burda Ankaralılar varmışda haberimiz yokmuş [emoji56]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    uzun vade kesinlikle yukselecek
    iran krize gececek sabr et!
    İrana bişey olmaz ..arkasında vatikan var..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Cds 397 olmuş. Bugüne kadar cds e tepkisiz kalan dolar, işe bakın ki 5,28 e attı kendini. Stopajı uzatmayacaklar ve millet dolara geçmesin diye suni bir yükseliş yapıyorlar gibi.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 331/1012 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •