Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
Arama sonucu : 61 madde; 9 - 16 arası.

Konu: İş bankası kurucu ve imtiyazlı hisseleri - birlik platformu.

1. Hayırlı ve uğurlu olsun...
    Aralık ayı ilk haftası itibariyle iş bankasının gündeme geleceğini öngörüyorum.
    Sabır yol arkadaşımız olsun,kazancımız bol olsun...
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Nice Yazıyı Oku
    Aralık ayı ilk haftası itibariyle iş bankasının gündeme geleceğini öngörüyorum.

YTD
    Ben de bu süreyi öngörüyordum. Bugün mesajıma cevap veren arkadaşım 0cak ayının ortasından sonrayı öngörüyor.

Bakalım ikimizden birinin öngörüsü gerçekleşecekmi?

Sabırla bekliyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Ben de bu süreyi öngörüyordum. Bugün mesajıma cevap veren arkadaşım 0cak ayının ortasından sonrayı öngörüyor.

Bakalım ikimizden birinin öngörüsü gerçekleşecekmi?

Sabırla bekliyoruz.
    Bu konuda çalışma yapılsa haberi düşerdi, seçim sonrasına kaldı ya da rafa kalktı sanki. Seçime kadar yapılan haksızık sonlanmazsa hukuki yola başvurmaktan başka seçenek yok.

4. hayırlı olsun..seçimlerden önce gündeme geleceğini öngörüyorsunuz yani

5.  Alıntı Originally Posted by soldier*** Yazıyı Oku
    hayırlı olsun..seçimlerden önce gündeme geleceğini öngörüyorsunuz yani
    Ben ve arkadaşım farklı zamanlarda olsada seçimden önceyi öngörüyoruz.

Benim düşünceme göre seçimden önce bir gelişme olmazsa seçim konuşmaları süresince gündem bu konuya kayabilir. Banka bu konuyla gündemde kalmak istemeyebilir.

Şahsi fikirlerimizdir. Doğru olma garantisi yoktur. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

6. Kasım ayı sonuna kadar yerel seçimlerde aday olacaklar tüm partilerde belli olacak.Adaylardan daha çok Büyükşehir adayları hakkında yorumlar gündeme gelecek(karşılıklı olarak -rakip isimlerin birbirine üstünlükleri vs.)daha sonra tüm Türkiye’deki seçmenleri etkileyecek konu olarak gündeme iş bankasının geleceğini düşünüyorum.CHP nin yapacağı veya yapmaya çalıştığı seçim ittifaklarınıda bu gündemin olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.Zamanlama açışından onun İçin Aralık ayı dedim tabiiki bu benim şahsi düşüncelerim.Herşeyin hayırlısını Allah nasip etsin...YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by Nice Yazıyı Oku
    Kasım ayı sonuna kadar yerel seçimlerde aday olacaklar tüm partilerde belli olacak.Adaylardan daha çok Büyükşehir adayları hakkında yorumlar gündeme gelecek(karşılıklı olarak -rakip isimlerin birbirine üstünlükleri vs.)daha sonra tüm Türkiye’deki seçmenleri etkileyecek konu olarak gündeme iş bankasının geleceğini düşünüyorum.CHP nin yapacağı veya yapmaya çalıştığı seçim ittifaklarınıda bu gündemin olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.Zamanlama açışından onun İçin Aralık ayı dedim tabiiki bu benim şahsi düşüncelerim.Herşeyin hayırlısını Allah nasip etsin...YTD.

Temel analiz😊

8.  Alıntı Originally Posted by fabrikator Yazıyı Oku
    İş bankası kurucu ve imtiyazlı hisse sahiplerinin birlikte tek platformda görüşmesi , tanışması , tartışması ve birlikte hareket etmesinin zamanı geldiğini düşündüğüm için bu konu başlığını açmayı uygun gördüm.
    Hayırlara vesile olması dileğiyle...
    Ayıp size sayın fabrikatör : Zamanında ilk ben kurmuştum bu topiği ilk sözlerimi bile alıntılamışsınız

Hatta 2015 teki linki de paylaşıyorum

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=144588

Ama olsun yolumuz bir

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •