Sayfa 76/309 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 601 - 608 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    8 milyon Euro oldu şimdi 6 milyon euro .15 dakkada 2 milyon düştü.bi sorun bakalım bu bina kaç para yapar.bi araştırın bakalım çevresinde kiralar M2 si ne kadar.arastirmadan sormadan kafadan sallamayin hepsini araştırdım.sahibinden comda citibankin M2 ye kaç para kira verdiği sıfır plazalar kaç TL M2 kirası .muhit olarak kaç TL kira. Araştırın anlarsınız
    Siz iyimisiniz?

Yazımı kopyalayıp, altına kendi kendinize bir şeyler yazıyorsunuz. Sizle daha fazla muhatap olmaya gerek yok demiştim.

Lütfen, sizler teşekkürlerinizi ediN, benim size yazacak boş zamanım daha fazla yok.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

2.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    rıdvanın hiç bir planı kalmadgındam 95 paya ulaşıp kolay birleşmeye gitmekdir 33 markayı yiyemez .yapı ic edemez 1.200 milyon degerinde bir bina var konsolide bilançoyu göremiyoruz 6 milyon avro para oldugu soyleniyor .mahkeme bütün döküman çıkar maraka patentden başvurumuz elimizde nerde ne var tek tek deşifre ettik kaçış yolu kalmadı bütün yollar tıkalı satan satar alan alır .ben ve dava grubum 5 yıl degil 20 yıl bekleriz düşünmesi gereken biri varsa oda patron ytd kendi bilir bilir kişi atandıgında ne çıkacagını az çok bilen adamdır bunca şirket kurup yönetmiş metre karesi 3 bine tavuk kümesi vermezler 67 metre kare elektirigini suyunu kendi üreten akıllı bina .karşısında sadece 172 meter yer 2 milyon .ytd faşyetde olsa idi bu kadar zorlanmazdı kendi eştigi kuyuya kendi düştü eger capitalın lotları kendinin se yüzde 99 kendinindir .ytd çok su kaıtır burası ytd
    Evet buna yazdım ben laf sokmak için burda değilim Dr bey o yazı buna istinaden sende kolluyon ya 8 milyon oldu 1 saatte 6 milyon euroo hemde.laf sokmak için burda değiliz dostum.insanlara yalan bilgi verilmesini gayemiz.sen yazma daha iyi bence

3. Adam okumuş buraları hisse alımından vazgeccek Mahonun boş lafları yuzunden ya bu kadar insanlara zarar vermeyin.acredetocular 3 yılda tek kelime kimseyi kirmadiilar kimseye laf yazmadilar.onlarla olanada olmayanada saygi duydular herkes bildiği yolda gider siiz neden insannlari üzüyor kırıyor tenkit ediyorsunuz onlardan dahami zor durumdasiniz yahu bırakın herkesin bir hedefi vardır onu yapar bunu yapar.birak insanların yakasını kim ne yaparsa yapsın hacı mahoiooi

4. 67 bin metre kare yer ölüsü metre hesabı 30 eder bırak bu işleri Sait Alp sirkeflikte üstüne yok ytd

5. 30 bin çarpı 67 bin metre kare borcu aneltin 8 milyon şirkete düşen binanın borcu 16.400.000 araştır bkardesim yapıda kasada ne kadar para var Adnan beyi ara sor sonuçta kankisiniZ.

6.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    67 bin metre kare yer ölüsü metre hesabı 30 eder bırak bu işleri Sait Alp sirkeflikte üstüne yok ytd
    Bence en fazla 250 eder.kira olarakta anel diğer yerlere göre emsallerine göre 5 Euro fazla alıyor.ha bölgede 30 TL M2 si plazada var en yükseği 60 TL biziimkiler Euro artışından 90 TL (15 euro) kira alıyor M2 ye.ama nereye kadar kiracılar izin verecek oda var.yani sıkıntılı bir durum var hacı Maho sürdürülebilirlik sorunu var.yani euronun 4 TL olması lazım ki kiracılar isyan bayrağı açmasın.ha yabancımi evet citibankta yabancı karşıda m2 si 50 TL ye oturuyor.onun için burda salata soğan dograrken hayal kurarak bu işler keşke olsa.

7.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    30 bin çarpı 67 bin metre kare borcu aneltin 8 milyon şirkete düşen binanın borcu 16.400.000 araştır bkardesim yapıda kasada ne kadar para var Adnan beyi ara sor sonuçta kankisiniZ.
    22500 çarpı 10 bin De şuna.asansorü merdivenleridemi satacan.yarin katları satarsan emsalleri araştır.8 /10 bin M2 si.m2 kira ortalaması 30 TL.euro arttı ama kiracılar ne dicek.biz 90 TL veriyoz kiraya.sakat işler bunlar hacı dakko.hayal satmasin diye maalesef gerçekleri yazmak zorundayım.bende istemezdim ama kandım maalesef.biliuorsun yalan yazmayı yazanida sevmem.ytd deildir

8. Bina ortak kullanım alanı diğerlerine pay edilir.ytd

Sayfa 76/309 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •