Sayfa 306/883 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Yaklaşık 1 senedir taşıdığım 9 maliyetli vesbelerimin %80 ini (bugün %30 unu) yaklaşık 13.30 ortalama ile verdim.

Kalanları bir süre daha tutup izlemek istiyorum. Hissenin ederinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum, en az 2.5 TL civarı da temettü vereceğini öngörüyorum.

Kalan arkadaşlara bol kazançlar. Hisse sığ olduğundan kolay baskılayabiliyorlar, ancak gitme zamanı geldiğinde bu sığlık avantaja dönecektir. Bekleyen en kötü temettüsünü alır.

Tekrar alım fırsatı verirse düşünmeden atlarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. sen satınca düşmeye başladı sanırım 😂iyi lot varmış sende de
    hayırlısı olsun ..
     Alıntı Originally Posted by fanhoydong Yazıyı Oku
    Yaklaşık 1 senedir taşıdığım 9 maliyetli vesbelerimin %80 ini (bugün %30 unu) yaklaşık 13.30 ortalama ile verdim.

Kalanları bir süre daha tutup izlemek istiyorum. Hissenin ederinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum, en az 2.5 TL civarı da temettü vereceğini öngörüyorum.

Kalan arkadaşlara bol kazançlar. Hisse sığ olduğundan kolay baskılayabiliyorlar, ancak gitme zamanı geldiğinde bu sığlık avantaja dönecektir. Bekleyen en kötü temettüsünü alır.

3. taktik hep aynı sür yukarı gel gel yap , çak aşağı ne olduğunu anlamadan eline ver milletin.yıllardır bıkmadan usanmadan ne olduğunu soran gözlemleyen yok ki hesap soran yok ki

4. Şok ediciydi. Senelerdir aynı numarayı yerim, Ama hiç bugünkü kadar şok olmadım . Hiç bir gerekçe yokken 80 kademe aşağı geldi ve hiç alım gelmedi

5.  Alıntı Originally Posted by fanhoydong Yazıyı Oku
    Yaklaşık 1 senedir taşıdığım 9 maliyetli vesbelerimin %80 ini (bugün %30 unu) yaklaşık 13.30 ortalama ile verdim.

Sankodan satan sizmiydini,?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    sen satınca düşmeye başladı sanırım [emoji23]iyi lot varmış sende de
    hayırlısı olsun ..
    Bugün 7000 lot sattım ama o düşüş benden değil benden sonra düştü anlamsız bi şekilde. Şans diyelim.

7.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sankodan satan sizmiydini,?

Hayır değilim. Çok sert düştü anlık gerçekten.

8.  Alıntı Originally Posted by fanhoydong Yazıyı Oku
    Bugün 7000 lot sattım ama o düşüş benden değil benden sonra düştü anlamsız bi şekilde. Şans diyelim.

Sanko dan 70.000 civarında sattı birisi. Yaklaşık 50.000 lot daha mal var elinde.

Sayfa 306/883 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •