[emoji106]
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.69 zirvesi kýrýlýrsa niþan biter düðün baþlar ytdr
Herkes kendi bildiðini yapar, yapmalý. Baþkasýnýn dediðiyle gaza gelen neyde baþarýlý olur ki borsada olsun.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Doðum bilanço [emoji4]
Yazan çizen azaldý...
Emeklilik ve yatýrým fonlarý ellerindeki hisselerin çoðunu sattý...
Haftalýk en yüksek kapanýþýný yaptý...
Vakýfta ki vatandaþ istediði gibi oynuyor ki bence bu kaðýdýn toplu olduðunun en büyük göstergelerinden...
Tarihinin en büyük karýný açýklama ihtimali...
Sonucu merak ediyorum, senede beþ kez yaptýðýný mý yapacak yoksa beþ senede bir yaptýðý hareketini mi yapacak...
Þimdiye kadar hiç 500 milyon kar açýkladý mý? Yani tarihi yýllýk kar ihtimal deðil. Yalnýz çeyrek nolur görcez...
5 yýlda bir yaptýðýna gelirsek... Ben aslýnda son iki bilançoda onu bekliyorum ama huylu huyundan vazgeçmedi.
Tüm yorumlarým hayali, rakamlarým farazi, lafügüzaf, örnek filandýr.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir, her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
Arçelikle karþýlaþtýrmak ne kadar doðru olur bilemiyorum ama Arçelik beklentilerin biraz üstünde kar açýkladý.
Vesbede de 125-150 milyon arasý normal sayýlabilir. Surpriz yaparsa 200 milyon civarý çeyreksel kar aciklayabilir.
3. Ceyrekte Esas Faaliyetlerden Diðer Gelir-Gider kaleminden 190 milyon civarý zarar yazmiþti. Normalde bu kalemden 2. ve 3. çeyrek hariç daha önce hiç zarar yazmamýþ. Bu durumu dövizdeki sert yükseliþe baðlýyorum ve son çeyrekte dövizde geri çekilme olduðu için bu kalemden bir sürpriz bekliyorum.
Tutarsa ben demiþtim derim tutmazsa sesim çýkmaz.[emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri