Sayfa 26/1013 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hey maşallah bugün gördümde inanamadım herkeste doların düşeceğini bilmiş hatta daha da düşer diyorlar o zaman bize akıl verene kadar şortlayın gitsin hem siz kazanın hemde biz kafamızı dinleyelim,

Şimdi dolar 3.0 TL iken hiçbiriniz gelip bize dolar artacak alın demediniz onu geçtim dolar 3.95 olduğunda bizi yine satın diye uyarmadınız ama baktınız teker yuvarlanıp geliyor ben bilirem deyip çıkageldiniz ama hoşgelmediniz...

Temeli olan ve kendi içinde bir mantık ve strateji içeren her yazıya saygım var temelsiz düşecek dedik düştü diyenlere yok...

Neyse şimdi soru şu buradaki bir çok delikanlı aldığı pozisyonu her seferinde yazdı zarar etse bile yinede yazdı ama bu iddialı kişilerden hiçbirinin aldığı pozisyonu bilmiyoruz...

Bende daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım 4 ay önce aldığım pozisyona mecburiyetten devam ediyorum %40 dolar %60 borsa "sebebi de kötü hisse seçimi doğru seçimle %25-30 kar içten değildi ama ben resmen mevduat faiziyle yarışan hisseyi buldum bula bula "
    tamamen tl deyim..
    2016 yıl sonunda doların çıkacağını bildiğim halde açgözlülük yaptım 2-3 ay daha faizde dursun yılsonunda alırım dedim ve malesef bu süreci tl de yakalanarak geçirdim

Şimdi doların tekrar yükseleceğini tahmin ediyorum.. ama düşeceği yeride 3,30 c,ivarı olarak görüyorum..
    İnş yine 10-20 kuruş daha düşsün diye terste yakalanıp kahrolmam..

2. Diğer sayfaları okursanız burada 3,65 leri görür alım fırsatı yaratır diye söylendi aslında. Trade eden arkadaşlar zaten yakınen takip ediyordur konuyu, birde benim gibi küçük birikimleri erimesin diye uğraşanlar var. Onlar için beklemek en doğrusu kanımca. Kısa vadeye aldanmamak yerinde olur. Büyük alımlar yerine küçük alımlar daha doğru olur. Sevgiler saygılar...

3. Ben de geçen hafta EURO alıp hataya düştüm..

Erkin Sahinoz ..... **
    Dolar-TL neden düşüyor? Cevabı resimde. Benzerlerimizden ne boyutta "olumsuz" yönde ayrıştığımızı görmeniz için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Benzerlerimize benzersek, grafikten anlaşılan 2,60 civarına gelmemiz...

Yanılıyor muyum?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu arada, 15 yıldır "müteahhit yanlısı hükümet" olarak şanı dünyaya yayılan yönetimimiz, gene yaptı yapacağını ve yabancılara satışta KDV yi sıfırladı...

Yani senin benim payımızdan % 18 düştü...

Bu arada yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız da yararlanacakmış bu lütuftan...

Nasıl ama?

Yozgatlı gurbetçi, KDVsiz daire alırken, komşusu bizim vatandai bu indirimden yararlanamayacak.

Suçu ne?

O zaman bu ülkede dövizi olupta dövizle daire alanlara da tanıyın bu indirimi...

Olmazzz...

O zaman döviz piyasasına ters etki yapar.

Bu yönetim müteahhitleri seviyor.

Biliyoruz.

Sevmedikleri :

- Döviz alanlar

- Mevduatları karşılığında faiz alanlar.

Peki Erdoğan'ı dinleyip de doları bozanlar ne oldu dersiniz?

Sonuçta kar etti görünüyorlar...

Peki dövizi satıp da onu dinleyerek altın alanlar?

Neyse...

7. merhaba. dolar/tl ordan burdan döner derken hergün eriyor, erimeyede devam edecek gibi görünüyor henüz yukardan amliyetlenenler zararı sineye çekip dolar satmak için sıraya girmediler...YTD

8.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Erkin Sahinoz ..... **
    Dolar-TL neden düşüyor? Cevabı resimde. Benzerlerimizden ne boyutta "olumsuz" yönde ayrıştığımızı görmeniz için.

Çokkk ilginç bir grafik..

Sayfa 26/1013 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •