Sayfa 171/1000 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Bu nasıl bir baskıdır. 5.1850 yukarı kırılsın istemiyorlar. Kırılırsa 5.22 ye gidecek uzun bir çubuk gelme ihtimali çok yüksek.

2. güzel deptiriyor...Mevduatta ki stopaj durumu ne oldu ,sanırım bugün sondu..uzatildi mi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    güzel deptiriyor...Mevduatta ki stopaj durumu ne oldu ,sanırım bugün sondu..uzatildi mi
    Depdürmek serbest.
    Bugün eccük yapıştırdım.

4. Vergi avantajından yararlanmak isteyen mudiler adeta TL mevduata hücum etti. Bankacılar en fazla tercihin 3 ay vadede kullanıldığını söylüyor.

31 Ağustos tarihinde yayımlanan kararname ile 3 aylığına Türk lirası mevduatlarının faiz getirisinden yapılan vergi avantajı bugün itibarıyla sona erdi.

https://www.bloomberght.com/haberler...-son-gun-atagi

5.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 3 ü online toplam 17 üye okuyor

TL Banka mevduat faiz oranlarını ise 136 kişi okuyor.

Tersi olsaydı dolar yatırımcısı biri olarak tedirgin olurdum.

Ağustosta burası tıka basa doluydu sonunda ne olduğunu hep beraber gördük

Aşağıda Temsili olarak TL Mevduat faizi topic resmini gönderiyorum

Katılıyorum doğru analiz olmuş. Ben de forumda konu başlığı sakinledikçe tersi hareketin başlamak üzere olduğunu düşünenlerdenim. Daha önceden de dikkatimi çektiği dönemler olmuştu.

Kendi adıma iniş trendinde 5.50'lerden beri kademeli giriyorum. %70-75 girmiş durumdayım. Aracı kurumdan da biraz görüş aldım. Olur da 5'lere inerse %80-90 gireceğim pek bir TL bırakmayacağım artık. Son 1 ayda hem alamadığım faizden hem kurda inişin sürmesinden kayda değer bir zarar oluştu ama çıkmaya başladığında zararlar silinip karlar gelecek diye bekliyorum bakalım.

Stopaj indirimi de kalkmış, faizleri de zaten 3 ayda 28-26-24 erittiler iyice, bu saatten sonra döviz almayıp TL'de beklemek ciddi risk oluşturmaya başladı gibi. En azından benim algım böyle. Tersi olursa da sonuçlarını kabullenerek pozisyonumu aldım ben.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    TRUMP: BAZI ÜLKELERİN KUR MANİPÜLASYONU YAPMASI KÖTÜ -BN
    Biz var mıyız bu bazı ülkeler içinde. yani tamam varız da bizi kastetmiş mıdır acaba .

7. Mesele tepelerde milleti gazlamak değil,

Esas mesele diplerde kaleyi terk etmemektir..

Sayfa 171/1000 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •