Originally Posted by
felistigris
Merhabalar..bugun turuncudaki mevduatimi stopaj indiriminin son gunu olmasi nedeniyle gun icinde aceleyle yapikrediye aktarip 23.6 dan 6 aya bagladim.Aksam hesabimi inceledigimde hesap acilis tarihi 3 aralik olarak gosterildigini gordum[emoji35] yapikredinin hesabi ertesi is gunu valorlu actigini boylelikle ogrenmis oldum..Buradan bir 3 gunluk kaybim oldu anliyacaginiz.esas korkum valor tarihi pazartesi olacagi icin stopaj indirimi hakkini kaybedermiyimm..gerci vade sonu net faiz tutari su anda stopaj indirimli olarak gozukuyor internette ama bunu pazartesi degistirebilirler mi..musteri hizmetleri ile gorustugumde soruma net yanit alamadim.Bu konuda fikri olan var mi acaba..
SM-G930F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada müşteri temsilcisi vardı ise P.tesi sabah valöre itiraz edin, üst perdeden konuşun, bu devirde valör mü kaldı diye? Aynısını bana icbc yaptı, şiddetli bir fırça sonrası düzeltme yapmak zorunda kaldılar.
Stopaja gelince hesabınızı gördüğünüze göre stopajın kaç olduğunu oradan görebilirsiniz. Muhtemelen eski oran geçerlidir, bunun ekran çıktısını alın, daha sonra değişiklik olursa itirazınıza dayanak olur.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri