Hergün haberlerde kadýn haklarýndan bahsediliyor. Eþiniz kolunu duvara vurup sizin için 6 ay uzaklaþtýrma alabileceði bir ortamda dövizi nakit taþýmak veya saklamak akýl karý deðil
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün haberlerde kadýn haklarýndan bahsediliyor. Eþiniz kolunu duvara vurup sizin için 6 ay uzaklaþtýrma alabileceði bir ortamda dövizi nakit taþýmak veya saklamak akýl karý deðil
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi kardeþimin hesabýna baktým.. c.tesi açmýþtým valor p.tesi idi. Hesap açýlýþý 12 kasým yazýyor yani p.tesi. valor vs ek birþey yazmýyor. Deðiþme ihtimali var..
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada stopaj indirimi hakkýnda herkes 30 kasým son gün diye biliyor ve baþka hiç haber yok ama bugün yýllardýr tanýdýðým temsilci bana 31 aralýk a dek uzatýldý dedi ama teyit edemedik.. ptesi salý netleþir dedi..
Yukarýda bi arkadaþta 3 aralýk açýlýþlý hesabýnda stopaj indirimli hesaplandý yazmýþ ..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
An itibariyle en para %15 oldu...Screenshot_20181201-003316_Enparacom.jpg
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada müþteri temsilcisi vardý ise P.tesi sabah valöre itiraz edin, üst perdeden konuþun, bu devirde valör mü kaldý diye? Aynýsýný bana icbc yaptý, þiddetli bir fýrça sonrasý düzeltme yapmak zorunda kaldýlar.
Stopaja gelince hesabýnýzý gördüðünüze göre stopajýn kaç olduðunu oradan görebilirsiniz. Muhtemelen eski oran geçerlidir, bunun ekran çýktýsýný alýn, daha sonra deðiþiklik olursa itirazýnýza dayanak olur.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Pazartesi gunu yuzde 8 e dusebilir stopaj. 180 gune kadar olan. Ytd.
SM-N950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Edit: 31 araliga kadar mevcut oranlar uzatilmis
Edit 2: yanlis okumusum eski oranlara donulmus galiba biri beni aydinlatsin
Yer Ýmleri