Attığım fotoğraf neden görünmedi acaba
kazanmak için takip
Attığım fotoğraf neden görünmedi acaba
kazanmak için takip
1.44/ yapmalı artık
Temedü geliriyle 1 liradan hisse alabilirsem süper olur 5 aysonra yine temeddüvar dır
Zaten bu fiyatlardan verirse hisse 1 lira rahat olur 1.31-26 kuruş temettü 1.05 açılış fiyatı olurki biz bir 250-300 bin lot daha mal çekeriz dediğim gibi tahta yapıcı ne kadar düşürürse bizim için okadar cazip hale gelir [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]
kazanmak için takip
Madem bu kadar almaya istekliydiniz hisse 1-2 ay önce 1.02'ye kadar düştü oradan niye almadınız? Şimdi verdiği Temettü ile 78 kuruşa düşerdi maliyetiniz. O seviyelerde biz burada almak lazım yazarken kimse yoktu [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Dostum bunu yazarken unuttuğun birşeyler var biz 1.10 danda aldık o düşüşte 1.02 dende sen merak etme inanmadgimiz guvenmedgmiz hisseye girneyiz öyle olsa idi 1.02 ve üstü aldığımız mali 1.40 üstü verirdik bizim hedefimiz hareket tarzımiz çok farklı grup olarak [emoji41][emoji41]
kazanmak için takip
Bu arada nicke bakmadan yazdım kusura bakmayın Esra hanım ozurdilerim kabalık olarak algilamayin lütfen çünkü dostum yazmışım ama inanın nicki görmedim direk alıntı yapıp yazdım
kazanmak için takip
Yer İmleri