-

Originally Posted by
ada
20 veriyor sanirim.......
-
Çok düşmüş.burgan güldüren daha iyi .bugün 23.50 ye düştü sanırım
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
rxpu
20 senede bir araba değiştirme taraftarıyım. Daha 4 senem var.

Marka, modeli nedir ve tüplü mü?
-

Originally Posted by
elma
Marka, modeli nedir ve tüplü mü?
Toyota, tüpsüz benzinli. Tüpe karşıyım. Motoru öldürüyor. Araba tüplü olsaydı 20 sene kullanamazdım sanırım.
-
O kadar da değil. 20 yaşında ehliyet alındığını, 80 de de toprağa girdiğini varsayarsak koca ömürde sadece 3 araba mı eskiteceğiz yani? Dünya malı dünyada kalır. Bu kadar kastırmanın manası yok bence.

Originally Posted by
rxpu
20 senede bir araba değiştirme taraftarıyım. Daha 4 senem var.

-

Originally Posted by
D R A G O N
O kadar da değil. 20 yaşında ehliyet alındığını, 80 de de toprağa girdiğini varsayarsak koca ömürde sadece 3 araba mı eskiteceğiz yani? Dünya malı dünyada kalır. Bu kadar kastırmanın manası yok bence.
Dedeler biriktirir gelinler damatlar yer torunlar bitirir bu kadar bırakmış derler arkadan konuşulur 🤣🤣🤣
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
-

Originally Posted by
D R A G O N
Parayı teneke parcasına vereceğine, git başka türlü harca. Viyanaya git orda adamlar 80 yaşında 20 yaşında gibi hergün sosyalleşiyor. Tiyatro sinema dışarda piyano eşliğinde yemekler, 100lerce ülke gezerler..Parayı tenekeye, mobilyaya gömmezler..Bizim gibi kültürsüz ülkeler eşyaya para gömer..
-

Originally Posted by
rxpu
Toyota, tüpsüz benzinli. Tüpe karşıyım. Motoru öldürüyor. Araba tüplü olsaydı 20 sene kullanamazdım sanırım.
Konu dışına çıkacam izninizle. 9 ay evvel aracıma 100 ah inci akü aldım. 1 haftadır sabahları geç alıyordu marş. çalıştıktan sonra sorun yok.tek tıkla çalışıyor. bugün sanayiye gittim akü yü şarja bağlıyalım dediler. bağladılar. yarın tekarar takacaklar. benim üzüldüğüm nokta 9 ayda akü bitermi.?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri