Sayfa 554/931 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. 0, 86 alışta. fiyat yukarı gidince seviniyorum ama üzerimdeki satış psikolojisi de artıyor. böyle daha iyi galiba. temettü yatırımcısı olacağız ya.. [emoji23][emoji23]

bu arada portföyümüz geçenki zirveye göre biraz erimiş. eurobondların dünkü değer kaybıyla ilgili olabilir.

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

2.  Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Ben bu duruma pek olumlu bakmam ancak oradaki verilere de çok güvenmiyorum. Daha öncede benzer durumlar gördük. Veriler yanlış girilmişti ve ya bir kaç saat sonra yada ertesi gün düzeltilmişti.
    Verileri takip ettiğimiz yer SPK'nın sitesi güvenilir bir yer. Bazen hatalı veri oluyor doğrudur ama gün içerisinde düzeltiliyordu. 2 gündür gönderilen verilerde EUROBOND 0 gözüküyor.
    eğer bu veri doğruysa ben olumlu bakarım bu durumda tüm portföyü mevduat yapsalar 2019 da 30-35 kr hisse başı kar garanti olur. Yaparlar mı böyle bir şey?

3. dediğinize katıliyorum ama kendimce de şöyle düşünüyorum.mevduat gibi kolay bir yolu seçmeyide bu adamlar yapmaz gururuna yediremezler maaş alıyoruz bu maaşı hakkiyla kazanmaliyiz deyip bir yerlerden pozisyon acarlar birseyler alirlar )

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Verileri takip ettiğimiz yer SPK'nın sitesi güvenilir bir yer. Bazen hatalı veri oluyor doğrudur ama gün içerisinde düzeltiliyordu. 2 gündür gönderilen verilerde EUROBOND 0 gözüküyor.
    eğer bu veri doğruysa ben olumlu bakarım bu durumda tüm portföyü mevduat yapsalar 2019 da 30-35 kr hisse başı kar garanti olur. Yaparlar mı böyle bir şey?
    Yada dükkanı kapatıp gitseler daha iyi olmaz mı.1.45 tl pay başına paramızı alsak.

5.  Alıntı Originally Posted by demir35 Yazıyı Oku
    Yada dükkanı kapatıp gitseler daha iyi olmaz mı.1.45 tl pay başına paramızı alsak.
    Bankalar bedelli yapıyor, şöyle birşey olsa;

Isctr gidip akbank, ykb gibi bedelli yapamaz çünkü arkasında holding falan yok, ama ne yapabilir iştiraklerden para toplayabilir.
    Soda, ismen, isfin bunların hepsi nakit deposu, dese ki ne var ne yok bana temettü olarak verin. Ismen de isyat i tasfiye etse bu amaçla keşke...

Olmaz olmaz, %0,001 de olsa bu ihtimal var,

6.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Bankalar bedelli yapıyor, şöyle birşey olsa;

Isctr gidip akbank, ykb gibi bedelli yapamaz çünkü arkasında holding falan yok, ama ne yapabilir iştiraklerden para toplayabilir.
    Soda, ismen, isfin bunların hepsi nakit deposu, dese ki ne var ne yok bana temettü olarak verin. Ismen de isyat i tasfiye etse bu amaçla keşke...

Olmaz olmaz, %0,001 de olsa bu ihtimal var,
    Benim de aklıma geliyor. Tasfiye etmese bile 1-2 sene abartılı temettu verse .30-40 kr gibi o bile çok iyi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. atmega güzel bir bakış açısı. tebrikler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Yok yok tasfiye edilmesin bu şirket her sene temettümüzü tıkır tıkır versin yeter.
    elimizde tespih huzurla 4 ay sonra alacağımız maaşı bekliyoruz.
    yaşasın finansal özgürlük & temettü kardeşliği
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 554/931 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •