Sayfa 22/153 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 169 - 176 arası.

Konu: U.v. Temettü yatırım planım(portföyüm)

1. Olaya tersinden bakarsak Isyat mardn migros ttkom petun gibi şirketler temettu verdiği için mi bu durumda yoksa iyi yonetilmedigi karini arttirmadigi icin mi? Erhan bey siz bence artik temettu konusuda milleti aydınlatma çabasını bırakın bensizin en az 200 tane yazınızı okudum ve ne.kadar donanimli oldugunuzu biliyorum.ben bile anladıysam herkes anlamıştır olayı. Özsermaye büyüyecek kar büyüyecek temettu alınca portföy artmıyor sirketin kasasindan para cikiyor vergi veriyoruz. Bunları herkes biliyor. Varsa yeni aselsan banvit onlardan onerin de alalim.

2. Evet mesele genelde bu sekilde uzuyor bencede hisselere donelim.

Borfini olan arkadaslar varmi birada beraber hisse analizi yapariz
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Alıntı Originally Posted by Carrah Yazıyı Oku
    Olaya tersinden bakarsak Isyat mardn migros ttkom petun gibi şirketler temettu verdiği için mi bu durumda yoksa iyi yonetilmedigi karini arttirmadigi icin mi? Erhan bey siz bence artik temettu konusuda milleti aydınlatma çabasını bırakın bensizin en az 200 tane yazınızı okudum ve ne.kadar donanimli oldugunuzu biliyorum.ben bile anladıysam herkes anlamıştır olayı. Özsermaye büyüyecek kar büyüyecek temettu alınca portföy artmıyor sirketin kasasindan para cikiyor vergi veriyoruz. Bunları herkes biliyor. Varsa yeni aselsan banvit onlardan onerin de alalim.
    Aselsandan bence uzun vadede yeni bir aselsan daha cikabilir. Adamlar hayvan gibi şeyediyorlar 😉😉😉

4.  Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku
    Aselsandan bence uzun vadede yeni bir aselsan daha cikabilir. Adamlar hayvan gibi şeyediyorlar [emoji6][emoji6][emoji6]
    Tosunpasa dostum, 2008 krizinden bu yana neredeyse 100 kat artan aselsan neden tekrar artmasin diye hep dusunuyorum. 30 kurus gormus 2008de. Dusunsene neler geldi ulkemizin basina son 10 senede. Ama yinede 100 kat yapti. Imkan verilirse neden bi yuz kat daha olmasin? Erhan hocamin vakti olsa keske bize son 10 senedeki ozsermayesinin satislarinin degerinin nasil gelistigini ve bunu gelecekte nasil surdurecegini analiz etse. Boylesine temel bilgimin olmasini cok isterdim. Ben 2 satir yazacam diye catliyorum masallah sayfalarca soluksuz yaziyor. Bu nasil bir bilgi yumagi? Erhan bey sizi tebrik ediyorum.
    Yatirim tavsiyesi degildir.

5. bilgiyle alakasi yok.estafurrulah sadece yazmayi ve birseyler anlatmayi severim

Aselsani inceleyelim
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

6.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    bilgiyle alakasi yok.estafurrulah sadece yazmayi ve birseyler anlatmayi severim

Aselsani inceleyelim
    Merakla bekliyorum. Tesekkur ederim.

HTC_2Q4D100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    bilgiyle alakasi yok.estafurrulah sadece yazmayi ve birseyler anlatmayi severim

Aselsani inceleyelim
    yazmayı baya baya seviyorsunuz
    Allah var boş yazmıyorsunuz hayatta okumam uzun yazıları ama sizinkileri okuyorum temettü konusu dediğiniz gibi şimdilik kapansın zaten temettü dönemine nerden baksanız 6 ay var o da dağıtırlarsa bu sene
    ben PETKİM hissesini öne atmak istiyorum biraz petkim ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum yeni rafineri 3. havalimanı yakıt sağlayıcılığı??? kesin değil sanırım. petkim limanı 1. çeyrek kötü gelen bilançoya inat 3. çeyrek güzel gelen bilanço ve en son bakım işinide bitirdiler geleceğini nasıl görüyorsunuz şöyle hem temel teknik analiz paylaşımlarıyla hem de öngörülerinizle bilgi sahibi olma isterim Yatırım Tavsiyesi değildir. saygılar...

Araştırıyorum bugün ziraat ve vakıf yatırımın analizlerini attım. Ki vakıf yatırımın analizlerini beğendiğimi söyleyebilirim. Şirket analizlerini paylaşalım hisse forumlarına giriyorum işte spek bir kademe aşağıdan aldı iki kademe yukarıdan verdi namussuz spek. Benim bunlarla işim yok bana petkim 10 sene sonra ne olacak o lazım. Adamlar dünyanın tesisini yapıyorlar. Petkim forumunda bela okuyandan geçilmiyor.
    Herkes kısa sürede köşe dönme peşinde. Hisse son on yılda tl bazlı 18 kat son 5 yılda tl bazlı 4 kat getiri sağlamış bunca yatırıma rağmen insanlar ne istiyor anlamıyorum. Hayır patates olmayan hisse mi kaldı bu krizde.
    Teknik ve temel analiz bilgilerim zayıf elimden geldiği kadar araştırmaya çalışıyorum. Bulduğum bilgileri de buraya atıyorum.
    Keşke 2007 de borsayla tanisssaymisim önce sağlam bir tokat yer 2008 de de düşükten toplamaya başlardım ama kısmet. Borsa da fırsatlar canım ülkemde de krizler bitmez.
    Herkesin düşünceside farklıdır bence erhan bey de bu topige değer katıyor siz arkadaşlarımız gibi. Herkes argümanıni çıkar söyler. Ben kendisiyle kapisabilecek teknik bilgiye sahip değilim ama halen daha işin temettü tarafindayım 😉 kendisi beğendiği şirketleri bana anlattı saatlerce usanmadan ben de özet geçtim. ertesi günde şirket bilancolarının fotolarını attı hakkını yemeyelim.
    Hasan bey isyat ve ttrak tecrübelerini aktardılar. Sağolsun.
    Birbirimize tavsiyelerde bulunabiliriz.
    Ben diğer basliklardan ayrılmasını istiyorum bu konuda elimize geçen en ufak bir veriyi bile paylaşmayı esirgemeyelim. Ben mesela petkim ve aselsin özellikle petkimin tüm yatırımları bittikten sonra yeni bir Tüpraş yolunda ilerleyebilecegini düşünüyorum. Şimdi bana da çıkıp la bi halttan haberin yok sallama diyebilirsiniz saygı duyarim ☺️☺️
    Ben bilgiye açım iyi bir dinleyici ve okuyucuyumdur tavsiyelerimizi birbirimize aktaralım.
    Moral motivasyonumuzu yukseltelim ama analiz paylaşımıda yapalım. Portföyün yüzde 20 den fazla zararı var en başından beri yeni sayfa açtım bu işe başladım. Daha bilinçli olduğumu düşünüyorum.
    Belki daha kötü günler gelecek ama ben ısrarla almaya devam edeceğim. Portfoyde ne kadar eksi yazsa da paylaşmaya devam edeceğim. Çünkü artık rastgele değil inandığım güvendiğim ve aklımın yattığı şirketlerden alım yapıyorum.
    Selametle...

Sayfa 22/153 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •