Sayfa 230/1000 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Ben oyle dolar 3 olca 4 olcak demliyorum dıkkatınıze...

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Size de giren % 50-100 leri naaptınız peki ?
    Bana gıtmedı..ama sıze gırmısse..zevk almaya bakın..tavsıyem o yönde...ben dolarım yok..))

3.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Sakin olunmalı..doları tepeden alanlar da sıkıntı aslında....felaket senaryoları üretmek anlamsız...Reis ve Bahçeli ittifakta sorun yok beraberlik resmi iyice netleşesin bu mesaj verıilsın..bu yeter..dunya pıyasaları eğer anormallik olmazsa dolarda beklentı zaten sona erdi...olsa bıle öyle 7-8 hayAl ötesi..yazın bır yere..hersey kont.altında..hayırlısı inşallah..
    reyiz bu günde PYD Terör örgütünü ağzına almadı. Aldığı zaman Bahçeli coşuyor ABD kızıyor. Almadığı zaman Bahçeli möm möm bakıyor ABD coşuyor. Valla ikisini de iyi idare ediyor. Hani YARGIDA ŞEYİ ŞEY ETTİ abd yi mutlu etti ya acaba ALANDA ŞEYİ ŞEY edip abd yi sevindirirken bahçeliye kazık atacak mı?

4.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    https://www.instagram.com/p/Bq98kPpH...=1rh6jbwtthiku

Vayyyy arkadaş bu ülke iflah olmaz Dolar düşecek diyen arkadaşlarım doları filan boşverinde bu egitim ve gençlik ne olacak bu yetişen adamlarlamı bu borç ödenecek
    Trol arkadaşlar ekonomi iyi olacak inşallah maşallah diyorsunuz bu gençlik ne olacak ?

5.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    reyiz bu günde PYD Terör örgütünü ağzına almadı. Aldığı zaman Bahçeli coşuyor ABD kızıyor. Almadığı zaman Bahçeli möm möm bakıyor ABD coşuyor. Valla ikisini de iyi idare ediyor. Hani YARGIDA ŞEYİ ŞEY ETTİ abd yi mutlu etti ya acaba ALANDA ŞEYİ ŞEY edip abd yi sevindirirken bahçeliye kazık atacak mı?
    Papazi 2 yil cezaevinde yatiracak rteden baska bir tane siyatci bu ulkede ve akpde dahi yok

y.t.degildir..

6.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Bana gıtmedı..ama sıze gırmısse..zevk almaya bakın..tavsıyem o yönde...ben dolarım yok..))
    Soğan, tuvalet kağıdı, elektrik-doğalgaz faturalarından, yumurtadan, sütten, peynirden, yoğurttan, yağdan giren % 50-100 ları naaptınız peki ?

Diğerlerini de siz ilave edin okuyanlar

7.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    Papazi 2 yil cezaevinde yatiracak rteden baska bir tane siyatci bu ulkede ve akpde dahi yok

y.t.degildir..
    Ne boka yaradi ulkeyi batirdi gitti pasa pasa da birakti papazi
    Madem r yapcan ne diye batirdi ulkeyi

8. H.Atilla ile ilgili karara itiraz edilmişti, bugün sonuçlanacak, temyiz davası görülecek şeklinde bilgiler dolanıyor.Ne kadar doğru bilemiyorum.
    Hızlı düşüş yada yükselişler olacak mı bakalım bugün.

Sayfa 230/1000 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •