-
Ben oyle dolar 3 olca 4 olcak demliyorum dıkkatınıze...
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Size de giren % 50-100 leri naaptınız peki ?

Bana gıtmedı..ama sıze gırmısse..zevk almaya bakın..tavsıyem o yönde...ben dolarım yok..
))
-

Originally Posted by
unsal
Sakin olunmalı..doları tepeden alanlar da sıkıntı aslında....felaket senaryoları üretmek anlamsız...Reis ve Bahçeli ittifakta sorun yok beraberlik resmi iyice netleşesin bu mesaj verıilsın..bu yeter..dunya pıyasaları eğer anormallik olmazsa dolarda beklentı zaten sona erdi...olsa bıle öyle 7-8 hayAl ötesi..yazın bır yere..hersey kont.altında..hayırlısı inşallah..
reyiz bu günde PYD Terör örgütünü ağzına almadı. Aldığı zaman Bahçeli coşuyor ABD kızıyor. Almadığı zaman Bahçeli möm möm bakıyor ABD coşuyor. Valla ikisini de iyi idare ediyor. Hani YARGIDA ŞEYİ ŞEY ETTİ abd yi mutlu etti ya acaba ALANDA ŞEYİ ŞEY edip abd yi sevindirirken bahçeliye kazık atacak mı?
-

Originally Posted by
ruzgar50
Trol arkadaşlar ekonomi iyi olacak inşallah maşallah diyorsunuz bu gençlik ne olacak ?
-

Originally Posted by
colkutupayısı
reyiz bu günde PYD Terör örgütünü ağzına almadı. Aldığı zaman Bahçeli coşuyor ABD kızıyor. Almadığı zaman Bahçeli möm möm bakıyor ABD coşuyor. Valla ikisini de iyi idare ediyor. Hani YARGIDA ŞEYİ ŞEY ETTİ abd yi mutlu etti ya acaba ALANDA ŞEYİ ŞEY edip abd yi sevindirirken bahçeliye kazık atacak mı?
Papazi 2 yil cezaevinde yatiracak rteden baska bir tane siyatci bu ulkede ve akpde dahi yok
y.t.degildir..
-

Originally Posted by
unsal
Bana gıtmedı..ama sıze gırmısse..zevk almaya bakın..tavsıyem o yönde...ben dolarım yok..

))
Soğan, tuvalet kağıdı, elektrik-doğalgaz faturalarından, yumurtadan, sütten, peynirden, yoğurttan, yağdan giren % 50-100 ları naaptınız peki ? 
Diğerlerini de siz ilave edin okuyanlar
-

Originally Posted by
elektrikk
Papazi 2 yil cezaevinde yatiracak rteden baska bir tane siyatci bu ulkede ve akpde dahi yok
y.t.degildir..
Ne boka yaradi ulkeyi batirdi gitti pasa pasa da birakti papazi
Madem r yapcan ne diye batirdi ulkeyi
-
H.Atilla ile ilgili karara itiraz edilmişti, bugün sonuçlanacak, temyiz davası görülecek şeklinde bilgiler dolanıyor.Ne kadar doğru bilemiyorum.
Hızlı düşüş yada yükselişler olacak mı bakalım bugün.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri