-
Türkiye yollarında ve trafiğinde cruise control e ihtiyaç ta yok, kullanım yeri de yok...Ben de en az 10 senedir olmasına rağmen kullanmıyorum arabamda...Haybeden duruyo öyle...
-
Bu arada yine borsa çakılmış hayırdır hani herşey güllük gülüstanlıktı. damat öyle diyordu.
-
nedense grandlandda hiç cruise control açamıyorum çünkü şanzıman otomatik ve yokuşlarda o hıza zorladığı için yakıt tüketimi 2 kat artıyor, fakat corollada uzun yolda baya rahatlıyorum çünkü boyum biraz uzun ve geniş adamım sağ ayağım ortaya çarpıyor cruise control açıkken çok rahat seyehat ediyom uzun lafın kısası o arabada gereksiz bencede cruise control,
Bu arada araba uzakdoğu olduğundan amazon.com dan daha ucuza aliexpresste vardır.
-
06 Aralık Perşembe 14:32 YABANCILAR 30 KASIM HAFTASINDA 102,8 MN DOLARLIK HİSSE ALDI, 20,1 MN DOLARLIK DİBS SATTI
-
Geçen gün bahsetmiştim aküm 9 aylık olmasına ramen boşalmış diye şarj ettirmek için bırakmıştım. dün taktılar bu sabah 1 tıkta çalıştı. bakalım nereye kadar götürecek.
-
Agalar curise controle takilmayin ben onu yazarken sunu demek istedim
En ust seviye pakette suv aliyorsun ama en basit ozelliklerden biri yok. Ayrica yakiti cok fazla iciyor resmen heleki sehrinizde trafik varsa 12 lt yi gecer.
Volvo guzel araba ama satista direk zarar. Ben bir araba alirken ilk once ikincieli varmi diye bakarim
-
burası neden araba geyiği platformuna dönmüş oysa konu faizlerin önümüzdeki dönem ne yönde olacağı olmalı ,fikrine güvendiğim dostlarım mevduatta uzun mu kısa mı düşünme li ,yarın'ın kaosunu bugünden yaşamamak için.
-
TL mevduatçılar ya uzun bağladılar yada USD ye geçtiler...O yüzden oran yazan olmuyor artık...
13 aralık günü TCMB toplantısı ve faiz kararı ile Ocak ayı başında açıklanacak Aralık ayı enflasyonu belli olunca belki bir hareketlenme olur...
Son düzenleme : EREGLTUPRS; 06-12-2018 saat: 15:52.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri