Sayfa 224/305 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

Alıntı Originally Posted by borsaci74 Yazıyı Oku
    İnsanları yanıltma vs yok arkadaşım
    Şirket başvurdu bu ayın 31 kadarda son dağıtma tarihi bunun neresi yanıltma
    Sizi duyanda 15 çıkmış adeseden 8 liralık iztardan zirvelerde bahsediyoruz sanicak
    Hisse zaten ucuz temettü bu işin kaymağı
    Lütfen itham ederken dikkatli olun kimseye hisse pazarlamiyoruz şişmiş hisseyi alın uçacak vs demiyoruz
    Her sene düzenli kar eden ve ettiği karın %80 nini ortaklarina dağıtan bir şirketten bahsediyoruz
    Oyuzden ortada bir yanıltma yönlendirme vs yok bizimde öyle şeylerle işimiz olmaz
    Lütfen biraz daha dikkatli olalım birbimize karsi

kazanmak için takip
    İzin alinabilirse sene sonuna kadar dagitilacak, yoksa dagitilmayacak.
    Kap duyurusu bir daha okuyun isterseniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imza yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    İzin alinabilirse sene sonuna kadar dagitilacak, yoksa dagitilmayacak.
    Kap duyurusu bir daha okuyun isterseniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ben bunun aksini iddia etmedim ki Gökhan bey bunu herkes biliyor peki geçen attığım listeye bakın o listede her yıl başvurduğunu ve spk ninda herzaman onay verdiğini göreceksiniz sonuçta bu hep böyle olmuş ve ben yine onay vereceğine inanıyorum ha vermedimi buna çok şaşırırim ama benim UV planlarimi hicbirsekilde etkilemez olayın özü bu
    Slm ve saygı ile

kazanmak için takip

3. Onlar oseneki ker lardan datılmış bu gecmiş yıl kerlarından yedeklerden normalde hersene mayısdakinde izin almaya gerek yok

4.  Alıntı Originally Posted by erkangoc Yazıyı Oku
    Onlar oseneki ker lardan datılmış bu gecmiş yıl kerlarından yedeklerden normalde hersene mayısdakinde izin almaya gerek yok
    Neyse arkadaşlar ben hisseye güveniyorum ve karar verip her yerden mal aldım bizim maliyetimiz ortalama 1.10
    SPK izin verirse alırız aldgmiz temettüyu de mal alırız vermezse Mayıs'ta alırız ben bir sorun görmüyorum ve bu tip temettu hisselerinde kv değildir amaç UV dir bizde burda UV pozisyon açtık ve devam edeceğiz bol kazançlar
    Slm ve saygı ile

kazanmak için takip

5. Ayın 13 de fayiz indirimi gelirse bu hisseye alım gelir fayizi yeterligörmeyen buraya gelir son ceyrek bilancoda özkaynak kerlılı yükselirse fayizlerin yükselmesi ne ba lı citti artış olmasıgerekli yine hisseye alım getiri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

https://www.kap.org.tr/Bildirim/723324
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. Yani spk neyi bekliyor bilmiyoruz biz onay gelir gelmez ödeme yapmaya hazırız diyor [emoji41][emoji23]

kazanmak için takip

8. önce de yazmıştım.
    diğer arkadaş da yazmış.
    "ONAY GELİRSE" "İZİN ALIRSA" diye..

Bu sene farklı krizden dolayı banka ve finans kuruluşlarının mali yapısını, özsermaye erimesini iyi göstermek için "KAr payı dağıtmayın" talimatı, iradesi, kanun teklifi her ne ise var. İktidardan da o yönde talimat geliyor.
    O yüzden her sene dağıttı şimdi de dağıtacak lafı yanlış.

ihtimalden bahsedenler bilerek, gündemi takip ederek söylüyor bunu.
    Üstelik Creditfanın ikinci kar dağıtımı da holdingin nakit ihtiyacından.

dağıtırsa FKsı daha da düşer, temettücüler için çok iyi olur önümüzdeki yıllar. işler açılırsa gidip tahvil ihraç eder, kredi verir. ondan sorun yok. hissesini artıran temettücü her halde daha fazla temettü alır gelecekte.

kesin dağıtacak, onay her şartta gelir diye eksik bilgiyle kesin konuşmayın. yanıltıcı bilgiye girer.

zaten dipnot düşmüş kurum da "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan izin alınmaması halinde ise; işbu kar dağıtım kararının resen geçersiz kabul edilmesi ve karın yedeklerde tutulmaya devam edilmesine karar verilmişti."

Sayfa 224/305 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •