Sayfa 237/1000 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Reisle Bahcelının yapacağı toplantı sonucu ..güzel mesajları pıyasayı çok rahatlatacak..yuksekten dolar malıyetlılere..sabırlar dılıyorum..tabii zarara vermelerını ıstememm..uzun bır vade beklenılecek..hayırlısı tabii

2.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Dolar asagıya dogru...brend düşuşde..bist 92 Den dondu..Avrupa karışık fransa..Portekiz vs. Ama düzelme ısaretlerı var..tl güçlü olacak..büste kaldık yıl sonu rallisi baslayabilir..ekonomi kemer sıkma polıtıkasıyla cesıtlı onlemlerle iyi olacak..Can'ınızı sıkmayın..tabii fetö serefsızın ve ıngıltere ısvıcre ayaklı yapılan ekomi saldırının sıkıntısı hepımızın etkıledı...geceçek ınsallah..yarın pıyasalarda duzelme olabılır..gercı abd down su an (-) ılerlıyen saatlerde Belkı düzeltir dax çok satış yedı.vadelılerde dönüş olursa bu dusunduklerım umarım gerçeklesır..hayırlısı ınsallah
    Keşke bu kafaya sahip olsam ne güzel olur du diye iç geçiriyorum ülkede ekonomik çöküş varken bu kadar iyimserlik tebrikler gerçekten daha kaldiki katma değerli yüksek teknolojili ürün uretemiyoruz bunun sıkıntısı uzun vadede bizi ister istemez fakirlestirir içsel olarak büyüme olarak aşama kaydedemuyirorz cari açığı düşürmek için dövizi yukseltiyoruz çünkü ithalatımız ihracatimizdan ciddi anlamda üstün geliyor bu kısır döngüden çıkamıyoruz eğer ne dediğimi anlamiyirsan al bir iktisadi kalkınma kitabı oku iç güçler dis güçler bahanesinden sıyrılıp ülkenin yapısal sorunlarını düşünün komplolarla dunyanizi donatmayin bunun hiçbir faydası olmaz

Reisin en büyük başarısı son seçimlerde ortalık darmadumanken bana oy verin ben düzeltirim işleri masalını hala anlatabilmesi.Reel olarak 16 yıldır mutlak iktidarı sözkonusu,iktidarının ilk yılları dışında son 12 13 yıldır ne derse o oluyor.Bu nedenle sorumluluğu da olması lazım.Ama nasıl oluyorsa çıkıyor halka ortalık çok kötü bu kardeşinize bir oy verin işleri halleder evellallah diyor ve oyları alıyor çok ilginç.Baksanıza elektrik arkadaş bile hala reis bahçeli ile anlaşsın piyasaya olumlu mesajlar verecek falan diyor.Ya 16 yıldır iktidar hala mesaj peşindeyiz ilginç bir memleket cidden.

4. Son 16-17 yılın en başarısız iktidarı bugünküler...NET !!!

Yüksek faiz düşük kur,gavur gelsin doları bozsun yüksek faize bağlasın vade bitiminde düşük kurla tekrar dolara dönüp parayı çarpıp gitsin.Bu deli gömleğidir acilen kurtulmamız lazım.AKP faize karşı falan dedik onlar da patates çıktı valla.))))))))

24 haziran secimlerinden önce adana konusmasi vardi şu garibana oy verin faizcilere neler yapacağım dolar alanlara ne yapacağımı görün demişti [emoji23]
    Mesaj bırakıyorum [emoji23]
    Erkan elenktirikler koltuğun altında kalık beni ara
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    24 haziran secimlerinden önce adana konusmasi vardi şu garibana oy verin faizcilere neler yapacağım dolar alanlara ne yapacağımı görün demişti [emoji23]
    Mesaj bırakıyorum [emoji23]
    Erkan elenktirikler koltuğun altında kalık beni ara
    Anaktarlar degilmiydi, koltugun altinda olan?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Son 16-17 yılın en başarısız iktidarı bugünküler...NET !!!
    zaman ne kadar da cabuk geçiyor. o kadar oldu mu yaa
    25 yili tamamlarsa emekli olur mu yoksa 65 yaş bandina mi takilirlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 237/1000 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •