Reisle Bahcelının yapacağı toplantı sonucu ..güzel mesajları pıyasayı çok rahatlatacak..yuksekten dolar malıyetlılere..sabırlar dılıyorum..tabii zarara vermelerını ıstememm..uzun bır vade beklenılecek..hayırlısı tabii
Reisle Bahcelının yapacağı toplantı sonucu ..güzel mesajları pıyasayı çok rahatlatacak..yuksekten dolar malıyetlılere..sabırlar dılıyorum..tabii zarara vermelerını ıstememm..uzun bır vade beklenılecek..hayırlısı tabii
Keşke bu kafaya sahip olsam ne güzel olur du diye iç geçiriyorum ülkede ekonomik çöküş varken bu kadar iyimserlik tebrikler gerçekten daha kaldiki katma değerli yüksek teknolojili ürün uretemiyoruz bunun sıkıntısı uzun vadede bizi ister istemez fakirlestirir içsel olarak büyüme olarak aşama kaydedemuyirorz cari açığı düşürmek için dövizi yukseltiyoruz çünkü ithalatımız ihracatimizdan ciddi anlamda üstün geliyor bu kısır döngüden çıkamıyoruz eğer ne dediğimi anlamiyirsan al bir iktisadi kalkınma kitabı oku iç güçler dis güçler bahanesinden sıyrılıp ülkenin yapısal sorunlarını düşünün komplolarla dunyanizi donatmayin bunun hiçbir faydası olmaz
Reisin en büyük başarısı son seçimlerde ortalık darmadumanken bana oy verin ben düzeltirim işleri masalını hala anlatabilmesi.Reel olarak 16 yıldır mutlak iktidarı sözkonusu,iktidarının ilk yılları dışında son 12 13 yıldır ne derse o oluyor.Bu nedenle sorumluluğu da olması lazım.Ama nasıl oluyorsa çıkıyor halka ortalık çok kötü bu kardeşinize bir oy verin işleri halleder evellallah diyor ve oyları alıyor çok ilginç.Baksanıza elektrik arkadaş bile hala reis bahçeli ile anlaşsın piyasaya olumlu mesajlar verecek falan diyor.Ya 16 yıldır iktidar hala mesaj peşindeyiz ilginç bir memleket cidden.
Son 16-17 yılın en başarısız iktidarı bugünküler...NET !!!![]()
Yüksek faiz düşük kur,gavur gelsin doları bozsun yüksek faize bağlasın vade bitiminde düşük kurla tekrar dolara dönüp parayı çarpıp gitsin.Bu deli gömleğidir acilen kurtulmamız lazım.AKP faize karşı falan dedik onlar da patates çıktı valla.))))))))
24 haziran secimlerinden önce adana konusmasi vardi şu garibana oy verin faizcilere neler yapacağım dolar alanlara ne yapacağımı görün demişti [emoji23]
Mesaj bırakıyorum [emoji23]
Erkan elenktirikler koltuğun altında kalık beni ara
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
Yer İmleri