-
Şirketin 2012-2016 yılları arasının şaibeli olduğunu defalarca söyledim ve şirketi ağır şekilde eleştirdim. Ancak 2017 ve 2018 yılları için ufak detaylar dışında (genel yönetim giderlerindeki hafif yükseklik ve Bak-Net'e ödenen ücret) eleştiri getiremem.
Burada patronun hisse alımı yapması gerektiği yönündeki görüşlere ise hiç katılmıyorum. Patron zaten malın %90'ını almış durumda biraz daha alsa da hiç birşey değişmez. Bilançolardaki mevcut durumun devamı en önemli konu. Şu anda euro/tl kuru ve hammadde fiyatları şirketin tam isteyeceği şekilde gidiyor. Son çeyrek euro ortalaması 6.30' a yakın bir seviyede kapanış kuru da 6 civarlarında olacak gibi görünüyor. Ortalamanın üçüncü çeyreğin altına çok düşmeyip yıl sonu kapanışının daha düşük olması karlılık açısından çok iyi olacaktır.
Son düşüş ise mali tablolardan bağımsız garip bir düşüş oldu. Piyasanın genelinde fiyatlama kötü ancak Bakab genelden daha kötü fiyatlandı. Her ne kadar piyasa fiyatlaması tamamen patronun ekibinin kontrolünde olsa da bu mali tablolar devam ettiği sürece fiyat eninde sonunda olması gereken değere gelecektir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri