Sayfa 320/884 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Hangisine inanalim.

Buna mı?
     Alıntı Originally Posted by MUTANT Yazıyı Oku
    Bugünkü kapanışta obo`yu teyit etmiş oldu.
    Boynunun altında kapanış yaparak gözünü aşağıya dikti.
    Ondan sonra yeni bir yükseliş başlayacaktır umarım.
    Asla ytd.
    Buna mı?
     Alıntı Originally Posted by MUTANT Yazıyı Oku
    Gördüğünüz gibi dün söylediğimiz gerçekleşti hatta ayak için öğleden sonra dedik öğleden sonra yukarı hareket geldi.
    Demekki neymiş teknikte önemliymiş hatta zaman bile verebiliyor Tabii en güzeli ve doğrusu teknik+temelidir.
    Hadi kalın saglicakla iyi hafta sonları.
    Teknik analiz böyle birşey demek ki. Iki taraf içinde analiz yap. Hangi yöne giderse ben demiştim de.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by reiss6060 Yazıyı Oku
    Patlamaz kardesim.
    Belki 12ye kadar salarlar
    Ama
    Bu hisse er yada gec
    En geç yilbasina kadar 14.70 görecek
    (Kendi fikir ve dusuncelerim)
    YTD
    "2 hafta önce hisse 12.80lerde iken,
    Yaptığım bir yorumumdan alıntıdır."
    Evet 12 ye kadar saldılar.
    Sıra çıkış hedefimde
    Aynı fikir ve düşüncelerim devam ederek
    Yılbaşına kadar 14.50 - 14.70 görecek diye tahmin ediyorum.
    NOT (Benim satış hedefim 18.00 20.00 civarlari)
    Asla YTD

3. Otokar 100 tl fiyatdayken 3 tl karpayi dagitirdi şimdi zararda fiyatı 85 tl de hala

Vesbe neredeyse 3 tl kar dağıtma potansiyeli var yil sonu kariyla fiyat 12.50 komedi fiyat ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Değerli ortaklar, Vesbe nin borsa kotundan çıkma ihtimaline karşı sizce güvenli tarafta mıyız? Böyle bir talep gelmesi durumunda son x zamandaki borsa fiyatı nedeniyle zarar etme durumumuz nedir? Ayrıca bağımsız bir değerleme şirketine şirket değeri hesaplatma zorunlulukları var mı?
    Kusura bakmayın konu hakkında araştırma yaptım ama hala kafamdaki soru işaretlerini bitiremedim. Payımı arttırmak istiyorum fakat emin olamıyorum. Tecrübeli ve konu hakkında bilgili arkadaşlar eminim vardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by MUTANT Yazıyı Oku
    Benim teknik analizime göre hali hazırda teknikte sapma yok duzeltme devam ediyor. Yine benim analizime göre dönüş yerleri 12.43 yada 12.00 civarlardir.
    Sadece ongorudur asla ytd.
    Sn balıkadam 22 kasımda yaptığım yorum bu hisse 12.85 o görmüştü. Ve nitekim şimdiki görüntüye göre 12.00 den döndü. Bahsettiğim obonun boynu sadece 1 gün kırıldı ve daha dün ifade ettiğim gibi obonun boynunun üstünde kapanış oluyor bu yukarıya işarettir.
    Teknik analiz sadece öngörü verir...
    Kimseyi inandırmak gibi bir niyetimde yok sadece uyguladigim analizlerin ongorusunu yazıyorum.
    Herkese tekrardan iyi akşamlar.
    Bilim ve sanat, itibar görmediği toplumları terkeder. ( İbn-i Sina )

6. Merhaba sn Alekhine79;2935072,
    Kottan çıkma olayına baharda Vestel alım yapınca bakmıştım. Sanırım elinde %98 olması lazım, ki artık nerdeyse var. Son bir aylık aritmetik ortalama fiyattan çağrı yapıyorlarmış. Veya daha farklı fiyat ancak zorla elimizdekileri alamıyor. (hukuki haklarımı sonuna kadar ararım) Borsadan çıksa da temettülerimiz ödenicek, genel kurul daveti yine gelecek. Varsın tahtayı kapatsın, bana her yıl temettüsü yeter. Millete şaka gibi geliyor bu temettü. Ben yıl sonu bilançoda 3.5tl civarı hbk bekliyorum. Yeni fabrikaları tam gaz, her yıl katlanarak artacak görüşüm...
    Yani her 4 yılda paramın fazlası temettüyle gelecek, ortaklık devam... Şu andaki faiz her yıl olmuycak, kar da aynı kalmıycak bence.

Peki sizin araştırma sonuçlarına göre durum nedir?

Alıntı Originally Posted by Alekhine79 Yazıyı Oku
    Değerli ortaklar, Vesbe nin borsa kotundan çıkma ihtimaline karşı sizce kottan çıkma olayına baharda Vestel alım yapınca bakmıştım.güvenli tarafta mıyız? Böyle bir talep gelmesi durumunda son x zamandaki borsa fiyatı nedeniyle zarar etme durumumuz nedir? Ayrıca bağımsız bir değerleme şirketine şirket değeri hesaplatma zorunlulukları var mı?
    Kusura bakmayın konu hakkında araştırma yaptım ama hala kafamdaki soru işaretlerini bitiremedim. Payımı arttırmak istiyorum fakat emin olamıyorum. Tecrübeli ve konu hakkında bilgili arkadaşlar eminim vardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.

7. bugünde az daha devam %38 e ulaştım. bugünkü ortalama 12,34
    genel ortalama 12,25

8.  Alıntı Originally Posted by birtasarimci Yazıyı Oku
    Merhaba sn Alekhine79;2935072,
    Kottan çıkma olayına baharda Vestel alım yapınca bakmıştım. Sanırım elinde %98 olması lazım, ki artık nerdeyse var. Son bir aylık aritmetik ortalama fiyattan çağrı yapıyorlarmış. Veya daha farklı fiyat ancak zorla elimizdekileri alamıyor. (hukuki haklarımı sonuna kadar ararım) Borsadan çıksa da temettülerimiz ödenicek, genel kurul daveti yine gelecek. Varsın tahtayı kapatsın, bana her yıl temettüsü yeter. Millete şaka gibi geliyor bu temettü. Ben yıl sonu bilançoda 3.5tl civarı hbk bekliyorum. Yeni fabrikaları tam gaz, her yıl katlanarak artacak görüşüm...
    Yani her 4 yılda paramın fazlası temettüyle gelecek, ortaklık devam... Şu andaki faiz her yıl olmuycak, kar da aynı kalmıycak bence.

Peki sizin araştırma sonuçlarına göre durum nedir?
    9 aylık raporda %95.2 var yazıyor. Daha sonra daha aldığını hatırlamıyorum.
    Çağrıya cevap vermeyip hisseleri tutmak bana riskli geliyor. Sonuçta şimdiki gibi olan biteni paylaşma zorunlulukları olmayacak.

Sayfa 320/884 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •