Hangisine inanalim.
Buna mý?Buna mý?Teknik analiz böyle birþey demek ki. Iki taraf içinde analiz yap. Hangi yöne giderse ben demiþtim de.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangisine inanalim.
Buna mý?Buna mý?Teknik analiz böyle birþey demek ki. Iki taraf içinde analiz yap. Hangi yöne giderse ben demiþtim de.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"2 hafta önce hisse 12.80lerde iken,
Yaptýðým bir yorumumdan alýntýdýr."
Evet 12 ye kadar saldýlar.
Sýra çýkýþ hedefimde
Ayný fikir ve düþüncelerim devam ederek
Yýlbaþýna kadar 14.50 - 14.70 görecek diye tahmin ediyorum.
NOT (Benim satýþ hedefim 18.00 20.00 civarlari)
Asla YTD
Otokar 100 tl fiyatdayken 3 tl karpayi dagitirdi þimdi zararda fiyatý 85 tl de hala
Vesbe neredeyse 3 tl kar daðýtma potansiyeli var yil sonu kariyla fiyat 12.50 komedi fiyat ytdr
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deðerli ortaklar, Vesbe nin borsa kotundan çýkma ihtimaline karþý sizce güvenli tarafta mýyýz? Böyle bir talep gelmesi durumunda son x zamandaki borsa fiyatý nedeniyle zarar etme durumumuz nedir? Ayrýca baðýmsýz bir deðerleme þirketine þirket deðeri hesaplatma zorunluluklarý var mý?
Kusura bakmayýn konu hakkýnda araþtýrma yaptým ama hala kafamdaki soru iþaretlerini bitiremedim. Payýmý arttýrmak istiyorum fakat emin olamýyorum. Tecrübeli ve konu hakkýnda bilgili arkadaþlar eminim vardýr. Yardýmcý olursanýz çok sevinirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sn balýkadam 22 kasýmda yaptýðým yorum bu hisse 12.85 o görmüþtü. Ve nitekim þimdiki görüntüye göre 12.00 den döndü. Bahsettiðim obonun boynu sadece 1 gün kýrýldý ve daha dün ifade ettiðim gibi obonun boynunun üstünde kapanýþ oluyor bu yukarýya iþarettir.
Teknik analiz sadece öngörü verir...
Kimseyi inandýrmak gibi bir niyetimde yok sadece uyguladigim analizlerin ongorusunu yazýyorum.
Herkese tekrardan iyi akþamlar.
Bilim ve sanat, itibar görmediði toplumlarý terkeder. ( Ýbn-i Sina )
Merhaba sn Alekhine79;2935072,
Kottan çýkma olayýna baharda Vestel alým yapýnca bakmýþtým. Sanýrým elinde %98 olmasý lazým, ki artýk nerdeyse var. Son bir aylýk aritmetik ortalama fiyattan çaðrý yapýyorlarmýþ. Veya daha farklý fiyat ancak zorla elimizdekileri alamýyor. (hukuki haklarýmý sonuna kadar ararým) Borsadan çýksa da temettülerimiz ödenicek, genel kurul daveti yine gelecek. Varsýn tahtayý kapatsýn, bana her yýl temettüsü yeter. Millete þaka gibi geliyor bu temettü. Ben yýl sonu bilançoda 3.5tl civarý hbk bekliyorum. Yeni fabrikalarý tam gaz, her yýl katlanarak artacak görüþüm...
Yani her 4 yýlda paramýn fazlasý temettüyle gelecek, ortaklýk devam... Þu andaki faiz her yýl olmuycak, kar da ayný kalmýycak bence.
Peki sizin araþtýrma sonuçlarýna göre durum nedir?
Tüm yorumlarým hayali, rakamlarým farazi, lafügüzaf, örnek filandýr.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir, her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
bugünde az daha devam %38 e ulaþtým. bugünkü ortalama 12,34
genel ortalama 12,25
Yer Ýmleri