ıskur açıklamalar olduğu zamandan sonra zaten yükseldi, yerinde saymıyor ki. 7 binlerden 70 binlere çıktı. A ve B hisseleride yükselmiş durumda.Iskuru Bu fiyatlardan almak içinde biraz maddiyatın iyi olması gerekli birçok yatırımcı almak istese bile alabileceği fiyatlar da değil, zaten olay netleşince meclise geldiğinde ise satan büyük ihtimal kalmayacaktır. Olan hisse sayıları da belli zaten. YTD.
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkürler yakamoz hocam..
Buranın hakkını fazlasıyla veriyorsun.İnşaallah fazlasıyla kazanırsınız..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cevap için teşekkürler..
Ama geçen hafta 18 lot birden alınabiliyordu.Böyle ala ala rahat zirveyi geçmesi gerekiyor olması gerekirdi.Ben içeriden haber alsam hergün agresif toplardım.Bilemiyorum bu sessizlik neye alamettir?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hükümetin yakın etrafındakiler için bu hisseler çerez parası kalır. Zaten hisse adetleri az ve toplu durmaktadır.
Geçen birisi demişti bir sürü partili var neden bu hisselere saldırmıyorlar diye : Dedim o mütahit micahitler için bu hisseleri kovalamak çelik çomak oynamak gibi. En fakirinin serveti 10 milyon $ dan başlar. Düşünün İstanbulda 1 ilçe belediye başkanının yurt dışına çıkardığı serveti 500 milyon $ + içeride görünürde bıraktıkları kim bilir ne kadardır)
Ak mücahitler bu hisselere saldırsalar kurucular 5 tavanda 500K yı bulur. Ama 500 K onlar için araba parası bile değildir.
kapanış ekran görüntüsü var mı yakamoz hocam
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Anlayabildiğim kadarıyla pasif değil aktif emirler bugün ağırlığını hissettirdi.
Karanlık odadan çıkışta 3289 daki tüm satışları aldılar.
Karanlık odadan önceki işlem 3275 di.
Tahtada bir müddettir böyle istekli alım yoktu.
Yer İmleri