Sayfa 125/1060 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Sayın olcak34 vaktinde bende spk ya ve bimer cimere yazmıştım ama rutin yazışmalardı mesaj şeklinde ama hiç bir cevap vermediler.spk nın standart yazışmaları işte.ama bende katılıyorum bu telefon ve kişilere yarın hep birlikte ulasmaya çalışalım.hem olayı sıcak tutma hemde ortaklarından habersiz yönetim ne işler pesinde.bari onlar incelesin

2.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Sayın olcak34 vaktinde bende spk ya ve bimer cimere yazmıştım ama rutin yazışmalardı mesaj şeklinde ama hiç bir cevap vermediler.spk nın standart yazışmaları işte.ama bende katılıyorum bu telefon ve kişilere yarın hep birlikte ulasmaya çalışalım.hem olayı sıcak tutma hemde ortaklarından habersiz yönetim ne işler pesinde.bari onlar incelesin
    Teşekkür ederim ne kadar çok baskı yaparsak sonuç elde ederiz birlikten kuvvet doğar

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Eski olan site vardı ata sözü deyimler vardı o gitti yeni site geldi sanki borsaya dönecekmişiz sandık bu yeni sitenin ne zaman değiştiğini hatırlamıyorum 2 yıl oldumu hatırlayan varmı ?

4. 2onur2 bunlar kılıf uydurmuş sence.spk denen kurum ssatarmı sence

5. yine ayda 2lira vermeye devam

6. oldu 2 yıl

7. İlk önce terziyi bulmak lazım ben çok aradım bulamadım bunlara spkda kılıf dikecek terzi bulamaz 6yıl mahkemede yayıkta sallar gibi salladı durdu bizi yağımızı çıkardı ama yine kılıf bulamadı .bist bizi yerle bir etti yinede kefen bulamadı şimdi ilginç olan biz ne düşünelim onlar ne yapabilir biz bunu düşünelim derim.

8. sen bulursan paylaşırsın umarım.

Sayfa 125/1060 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •