Sayfa 562/792 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 6335 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. BANA GÖRE işlem yasağı getirilen 4 kişi taşerondur. Gün içi hacim için al sat yaparlar. Akşam kasa sıfırdır. Malın toplu olduğuna inanıyorum. Buralarda terk edeceklerine inanmıyorum. Ortalığın biraz sakinleşmesi gerek. Konuyu soğutmak isteyeceklerdir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi görüşlerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    BANA GÖRE işlem yasağı getirilen 4 kişi taşerondur. Gün içi hacim için al sat yaparlar. Akşam kasa sıfırdır. Malın toplu olduğuna inanıyorum. Buralarda terk edeceklerine inanmıyorum. Ortalığın biraz sakinleşmesi gerek. Konuyu soğutmak isteyeceklerdir.

Aynen beklentim o yönde beklemeye devam

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by avez Yazıyı Oku
    Dersp2323 bak bak 2.7 - 3.0 altini gormuyormus bayim. Yine yeni mantarlar cikmaya basladi. Satmiyorum dedigin fiyata gelirse ekleme yapacagim. Burdaki dumenleri biliyorum. 10 TL uzerine gelsin dusunuruz. 8 milyon lota yasak geldi 3 tl ile 3.8 tl arasinda 15 milyon el degistirdi bu kadar lotu alan manyak mi ki 3 tlden saysin bekleyen kazanacak. Bekleyelim bakalim adese gibi olacak mi.
    bende senin gibi ky yim. Sadece sesli düşündüm umarım haklı çıkarsın hep bersber kazanırız. Yinede 4.08 in üstüne atmadan buze rahat uyku yok. Yimpaş kombasan ihlasları unutmadık

4. Mutlaka guzel olacak beklemedeyiz bakalim sonuna kadar..

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 4.08 e kadar gerçekleşecek yükselişler tepkiden ibaret olup teknik olarak da boşluklu açılışlarda avlama barı na dikkat ediniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Ittfh ın Beyaz oto filo hissesiyle
    Arasında Bir musibet bir sorun
    Varmı arkadaşlar. Bilgisi olan varsa
    Paylasabilirmi
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

7.  Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    BANA GÖRE işlem yasağı getirilen 4 kişi taşerondur. Gün içi hacim için al sat yaparlar. Akşam kasa sıfırdır. Malın toplu olduğuna inanıyorum. Buralarda terk edeceklerine inanmıyorum. Ortalığın biraz sakinleşmesi gerek. Konuyu soğutmak isteyeceklerdir.

öyle değil. adamlar ciddi miktarda hisse ile yakalandı. mesela şu ÖZLEM ERKAN denen kadında ittifakın % 5,04 hissesi olduğu görüldü. diğerlerinden birinde de 2 milyon lot vardı.

Sayfa 562/792 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •