Sayfa 537/1012 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    http://atillayesilada.com/2018/12/09...-yesilada-201/

imf sonrası 5 dolar kurunda ısrarcı atilla abimiz
    Duayen gerçekten, secim önü 7.5 secim sonrası imf ile 5 diyor, tl sini de 27 den mi ne yıllık bağlamıştı...(perhiz lahana turşusu )

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Yapi ve Kredi Bankasi oldukça ucuz ne kadar takip ne kadar yeniden yapılandırma var bilmiyorum ama yakın vadede bedelli riski yok. Neyse topiğin konusunun çok dışına çıkmayayım...
    Şimdi olay şöyle kısaca .
    Mevduata yatırıp 32 gün sonra sadece yüzde 2 almak var garanti para .
    Borsada çoğu kağıt diplerde ve yeri geliyor sağlam bist30 kağıtları bile yüzde 3-4 yapan oluyor .
    Mevduata göre risk varmı var ama denemeye değer kağıtda çok ..
    Yüzde 2 getiri çok az ..Trade etmeyen mevduatçı parasını eritir .5 yıl sonra oturduğunuz evin değeri 3 kat ,bindiğiniz araç 4 kat fiyatda olacak .Hisseler kaç lira olacak bakalım o zaman göreceğiz hep birlikte ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Duayen gerçekten, secim önü 7.5 secim sonrası imf ile 5 diyor, tl sini de 27 den mi ne yıllık bağlamıştı...(perhiz lahana turşusu )
    Adamın söylediğine değil yaptığına bakarım diyorsun yani [emoji106][emoji106][emoji6]

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    5 yıl sonra oturduğunuz evin değeri 3 kat ,bindiğiniz araç 4 kat fiyatda olacak .
    Bunun olabilmesinin tek bir şartı var. Hanehalkı gelirinin de 3 katına çıkması. Yani aylık 5.000TL kaz*****n net 15.000TL kazanıyor olması. Bunun dışındaki bir senaryoda fiyatların artması mümkün değil. Özellikle konut ve diğer dövize bağlı olmayan yatırımlarda.

Bu ya ciddi bir katma değer artışı ile ya da çok kuvvetli bir devalüasyon ile olabilir. Her ikisi de olmaz ise fiyatlar sadece hanehalkı gelirinin arttığı oranda artabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bunun olabilmesinin tek bir şartı var. Hanehalkı gelirinin de 3 katına çıkması. Yani aylık 5.000TL kaz*****n net 15.000TL kazanıyor olması. Bunun dışındaki bir senaryoda fiyatların artması mümkün değil. Özellikle konut ve diğer dövize bağlı olmayan yatırımlarda.

Bu ya ciddi bir katma değer artışı ile ya da çok kuvvetli bir devalüasyon ile olabilir. Her ikisi de olmaz ise fiyatlar sadece hanehalkı gelirinin arttığı oranda artabilir.
    Bindiğimiz araç son 5 yılda 3 kat artmasına rağmen gelirimiz o kadar artmadı. En azından benim. Burada avro kurunun etkisi de var. Taşınmazlarda ise üretim maliyetleri satış fiyatlarına yansırsa gayri menkul fiyatları artabilir. Ancak her zaman bence menkul kıymetler iyidir gayrimenkulden...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6. Arkadaşlar merhaba,
    Parasını günlükte değerlendirenler neden viop hesabı açıp orada nemalandırmıyorlar sonuçta günlük faizin en yüksek uygulandığı yer orası diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?

7.  Alıntı Originally Posted by Ponkida Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,
    Parasını günlükte değerlendirenler neden viop hesabı açıp orada nemalandırmıyorlar sonuçta günlük faizin en yüksek uygulandığı yer orası diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
    nkolay nono %25.41 veriyor gecelik.

viop daha da mı yüksek ?

ytd.

syg,

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

Her krizden sonra konut yatırımı yapan bir ülkeden bahsediyoruz dostum ..
    5 dairesi olan emekli hasan amca şu anda bankaya sadece kira yatmışmı yatmamış diye gidiyor .Kafası rahat .Krizden sonra elbette evlerin değeride artar .Satarım bir tanesini oğlana işyeri açarım diyor ..[emoji847]
    Biz nakitde olanlar eğer parayı iyi değerlendiremezsek hasan amcanın kiracısı olma ihtimalimizde var [emoji44]

Sayfa 537/1012 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •