Sayfa 549/1012 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Yarinki ppk toplantisi sonucunda mb gucunu gostermek icin faiz arttirirsa alirim like larinizi dostlarim
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    5 gündür istanbul'u geziyorum. Kendimi bir an afrikada sandım. Bazen bir şey sormak için yöneldiğim esnaf bile yabancı çıktı. Aksaray da Valide sultan camiin yanındaki giyim mağazası yabancı. Yeraltı çarşısında suriyeli mağazalar fazla. İstiklal cd. ve taksim- Şişli arasındaki ana caddede Türkçe konuşan yok gibi. Uçakta giderken ve gelirken çok sayıda çinli vardı.
    Şimdi bu ülkede faiz yükselir mi ? Yükselmesin zaten. Adım başı döviz bürosu ve hepsi de kalabalık. Sn. Dudu nun ifadesiyle - TL bir illüzyon- olmuş. İzmirin kıymetini bir kez de anladım. Ulaşım 90 dk. 3 tl. Oysa İstanbulda 2,60 ilk biniş, sonra 1,85 - 1,25 diye gidiyor. Yani 4,40 dan aşağı bir yere gitmek zor. Ulaşım araçları bakımsız ve kalabalık.
    Kadıköy nispeten bozulmamış.
    İzmirin kıymetini a haberde biliyor olsa gerek tüm gün izban grevini anlatıyor. Sanki sıkıntı belediyedeymiş izlenimi veriliyor. Halbuki sıkıntı tcdd çalışanlarındaymış...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yarinki ppk toplantisi sonucunda mb gucunu gostermek icin faiz arttirirsa alirim like larinizi dostlarim
    ben 300 bp bekliyorum zaten son çıkan dedikodudan sonra üstü bile gelse şaşırmam

4.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    ben 300 bp bekliyorum zaten son çıkan dedikodudan sonra üstü bile gelse şaşırmam
    Yükseltme ihtimali olsa piyasa önden arttırdı diye düşünüyorum. Düşürme ya da pas geçme ihtimali daha yüksek gibi.

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Yükseltme ihtimali olsa piyasa önden arttırdı diye düşünüyorum. Düşürme ya da pas geçme ihtimali daha yüksek gibi.

garanti bankasında ihtiyaç kredisi faizi artışı oldu.

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku

625 baz artisi yapildi piyasa onu bile fonlamadi simdi ondenmi arttiracak?

Pas gecme durumunda dolarin tirmanisi devam ederse

Aa pardon arttiriyoruz diyemeyecekleri icin bunlari goz onunde bulunduracaklardir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Ons ve parite ataga kalkti bu ne demek teknik bilen agalar aciklayabilir mi?

8. Hazinenin yurtiçi bireysel yatırımcılar için çıkaracağı dolar ve avro cinsi devlet tahvillerinin vade ve getiri bilgilerini aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz...

https://m.yeniakit.com.tr/haber/bire...ci-564892.html

Sayfa 549/1012 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •