Alıntı : korkunç mali tablo.'' ama git tazminat ödeyip yeni hoca al; dön o hocayı tazminatla kov , geçen sene 2. olmuş takımı dağıt yerine 11 tane çöp al , sonuç '' ama geçen sene, ama korkunç mali tablo''
Alıntı : korkunç mali tablo.'' ama git tazminat ödeyip yeni hoca al; dön o hocayı tazminatla kov , geçen sene 2. olmuş takımı dağıt yerine 11 tane çöp al , sonuç '' ama geçen sene, ama korkunç mali tablo''
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fenerbahçe : Bugün basında yer alan, futbolcularımız Roman Neustadter, Martin Skrtel ve Yassine Benzia’nın takımdan ayrılmak üzere menajerlerini İstanbul’a çağırdığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.
Kamuoyunun bu tip manipülatif haberlere itibar etmemesini rica ederiz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
fenerbahçeli olmadığı kesin ama ne olduğu konusunda henüz bi tespitim olmadı
bir halt olacağı yok.
Kusura bakmayın bizim buralarda o dediginize "yalakalık" diyorlar.
Kim Fenerin başarısı için uğraşırsa gayret ederse kim saygiyı hak ederse biz ona saygı duyarız...
Fenerbahceyi bir tarafa bırakıp yıllarca kendine calışmış Feneri simürmür birine saygı duymam kusura bakmayın...
Herkes seçildigi yerin hakkını verecek, veremiyorsa gidecek...gitmiyor yanlışa ısrarla devam edip bizi bitiriyorsa saygı felan göstermeyiz. Biz yalaka da degiliz, kimsenin uşagı da degiliz.
Evde yanlış yaptıgi zaman babasını elestirenler, burda sesini çıkaramıyorsa ya beyinde eksiklik var yada yağdanlık ta
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmi açıklama : Teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmemiz, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı olarak anlaşmaya varılarak sona erdirilmiştir.
Süreçteki işbirliği ve olumlu tutumu sebebiyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.
Yer İmleri