Sayfa 303/1000 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Albayrak döviz hesaplarını hazineye gönderilmesini istemiş tahvil cıkarılcakmıs. Bu konu hakkında tam bir bilgisi olan var mı istege baglımı olacak yoksa el koyma gibi bir durum mu olacak.

2. CEM TOKER
    @tokcem

Gördüğünüz gibi kimse devlete gidip ''benden borç al, faiz öde'' diye yalvarmaz...
    Devlet çıkar ''bana borç verin, çarkı döndüremiyorum, yüksek faiz vereceğim'' der...
    Onun için geçiniz bu rantiye, faiz lobisi martavallarını....
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    NTV'nin verdiği bu haberde bir hata olabilir. Türk Telekom 'un sitesinde aynı hizmetler için 60-70'tl'lik fiyatlar söz konusu. sağlıklı bir yorum yapmak için biraz beklememiz gerekecek sanırım.
    Önümüzdeki yılın fiyatları 249 tl yi buluyor muhtemelen eski müşterileri taahhüde yarı yarıya vereceklet

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    NTV'nin verdiği bu haberde bir hata olabilir. Türk Telekom 'un sitesinde aynı hizmetler için 60-70'tl'lik fiyatlar söz konusu. sağlıklı bir yorum yapmak için biraz beklememiz gerekecek sanırım.
    https://m.donanimhaber.com/newsampnew.aspx?id=105977

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Albayrak döviz hesaplarını hazineye gönderilmesini istemiş tahvil cıkarılcakmıs. Bu konu hakkında tam bir bilgisi olan var mı istege baglımı olacak yoksa el koyma gibi bir durum mu olacak.
    nush ile uslanmayanı etmeli tekdir.,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir,, ile olaya yaklaşacaklarını düşünmekteyim

6. SİYASET SİMSARLARI, SÖZÜM ONA EKONOMİSTLER, KÖŞE YAZARLARI"

Kur-faiz-enflasyon üçgeni üzerinden ekonomiye pranga vurmak* isteyenleri bir kez daha hüsrana uğrattıklarına dikkati çeken Erdoğan, "Kurdaki* kısa süreli dalgalanmayı dahi hükümeti yıpratmak için fırsat bilen kifayetsiz* muhterislerin heveslerini kursaklarında bıraktık. Birkaç ay öncesine kadar sabah* akşam milletimize karamsarlık pompalayan siyaset simsarları, sözüm ona* ekonomistler, köşe yazarları bugün adeta dillerini yutmuş durumdalar, hiçbirinden* şimdi çıt çıkmıyor." diye konuştu.

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    SİYASET SİMSARLARI, SÖZÜM ONA EKONOMİSTLER, KÖŞE YAZARLARI"

Kur-faiz-enflasyon üçgeni üzerinden ekonomiye pranga vurmak* isteyenleri bir kez daha hüsrana uğrattıklarına dikkati çeken Erdoğan, "Kurdaki* kısa süreli dalgalanmayı dahi hükümeti yıpratmak için fırsat bilen kifayetsiz* muhterislerin heveslerini kursaklarında bıraktık. Birkaç ay öncesine kadar sabah* akşam milletimize karamsarlık pompalayan siyaset simsarları, sözüm ona* ekonomistler, köşe yazarları bugün adeta dillerini yutmuş durumdalar, hiçbirinden* şimdi çıt çıkmıyor." diye konuştu.

Çıt çıkmıyor mu çıkamıyor mu ,çıt çıkıyorsa da millete duyurulmasına mani mi olunuyor anlamadık ki.Benim sevdiğim yazarlar tv konuşmacıları falan bir bakıyorum gazetedeyse işten atılıyor,tvdeyse tvlere çıkmaz oluyor.Para dergisinde erkin şahinöz vardı yıllardır dergiyi alır almaz onu okurdum dergiden attılar,allahtan halk tvde ekonomi programına başladı.Kaan sarıaydın ve ercan uysal vardı bloombergte kaçırmazdım ikisi de tv ye çıkarılmıyor artık.Atila yeşilada malum internet sayesinde millete ulaşıyor .Soyadı çapa olan biri vardı ntv de baktım o da tv den atılmış.Emin çölaşan ı fetöcü yaptılar.Hem de suça bak fetöye üye olmadığı halde fetöye yardımcı olacak işler yapmak.Ya bu temmuz darbesi öncesi iktidarın en az yarısına bu suçlama ile dava açılması lazım.Neyse bizde basın özgürlüğü konusu tartışmalı.Allahtan internet var.

8.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    SİYASET SİMSARLARI, SÖZÜM ONA EKONOMİSTLER, KÖŞE YAZARLARI"

Sayın Erdoğan'ın yanında ekonominin halihazırdaki yüksek performansı ve yakalanan başarıda Sayın Bahçeli'yi de göz ardı etmemek gerekir.

İki lider de beraber canla başla çalışarak ekonomiyi bugünkü mevcut durumuna getirmeyi başarmışlardır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 303/1000 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •