kalıb böyle olabilirmi acaba ?
bir sürü olasılık var şu anda...hangisi olacak bende merak ediyorum....
sizin mavi A dediğiniz yer belkide bir running triangle A dır.Ve üçgen D dediğiniz yerde E dalgası ile bitmiş aşağı iniş başlamıştır.Belki sizin pembe B dediğiniz yer büyükçe bir ED nin başlangıç noktasıdır.pembe C dediğiniz yer bu ED'nin 1 nolu dalgasıdır pembe D dediğiniz yer 2 nolu dalgasıdır aşağı ED'nin alt dereceli 3 nolu dalgası iniyordur...belki simetrik veya alçalan üçgen oluşuyordur şu an aşağı D dalgası yapılıyordur yukarı bir E ardından düşüş başlar...belki tuncer şengöz'ün düşündüğü gibi aşağı yönde 1-2 i-ii şeklinde itki başlamıştır sizin pembe B dediğiniz yerden...belki belki belki...bu görüntüden 4-5 farklı sayım çıkartırım ben...yukarı yönlü olasılıklara hiç girmedik daha...çok düşük ihtimal olsa bile yukarı yönlü sayımlarda mümkün...
YANİ
ne kadar saçma ne kadar tuhaf bir yöntem değil mi
dip yada tepe yakalayayım derken arada neler kaçıyor neler
ELLİOT piyasa da türev ürünler ve algoritma robotları olmadan önce imiş
şimdi 0 fayda lı bir yöntem
hatta negatif fayda üretiyor bile denebilir
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
İZİN KENDİ YAZINIZDA 5 FARKLI SAYIM VAR
ve sadece bir yöne
diğer yöne de 5 farklı sayım olsa
TAM SÜPER
buyurun faydalı yönteminizle ALIM SATIM yapın
2010 dan bu yana en az 20 tane elliotisyen sürekli yanıldı
Tuncer hoca bile yanılmaktan bıkmıştır ama
tabi kitap yazıp satmak işi olduğu için bıksa da belli etmez
0 faydalı yönteminiz de başarılar dilerim
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
cuma günkü görüntüden sonra malesef 106500 hedefimden vazgeciyorum...gösterge kağıdım ykbnk ta 1,58 dibinin ihlal edilmesi resmi tamamen tersine çevirdi....endeks hedefim 3-4 ay içinde 71500...FAKAT ÖNCESİNDE CUMA GÖRÜLEN 89337 DİBİ İHLAL EDİLMEDEN TAHMİNİM 93800-94000 GÖRÜLECEK DAHA YUKARI GİDERSEDE 96800 GEÇİLMEYECEK...SONRASINDA 3.3 DALGASI GELİYOR, 17-25 ARALIK SÜRECİNDEKİ DÜŞÜŞE BENZER BİR DÜŞÜŞ GELECEK...TAHMİNİM 74 BİNE KADAR...BÖYLE BİR DÜŞÜŞE NE SEBEP OLABİLİR?MÜMBİÇTE ABD İLE BÜYÜK SIKINTI YAŞAYACAĞIZ GİBİ.
Yer İmleri